Neopren za otroke

Neopren za otroke varuje otroka ne le pred soncem in mrzlo vodo, temveč tudi pred vetrom, mrazom in odrgninami. Oblecite otroka v otroški neopren ter mu/ji omogočite neomejeno zabavo v morju ali bazenu!

Filter izdelkov Prikaz 1 - 4 od 4 rezultatov
Znamka
Spol
Debelina neoprena
Otroška velikost (Leta)
Barva
Cenovni razpon

NEOPREN ZA OTROKE ZA VSE VREMENSKE RAZMERE

Neopren za otroke je odlična izbira za vse otroke, ki jih vpeljujemo v vodne športe in bodo posledično v vodi preživeli veliko časa.

Na drugi strani bi jih maksimalno priporočili otrokom, ki obožujejo čofotanje v vodi. Otroški neopren namreč omogoča čofotanje tudi takrat, ko je voda za brezskrbno plavanje še prehladna.

Otroški neopren je hkrati tudi krasna rešitev za vse otroke, ki jih tudi poleti nikakor ne moremo spraviti iz vode – niti takrat ko so njihove ustnice že čisto vijolične.

Oblecite ga v kvaliteten otroški neopren in zabave v vodi ne bo potrebno prekiniti.

KAKO DELUJE OTROŠKI NEOPREN?

Otroški neopren ohranja otroke »tople« tudi, ko se potopijo v hladno vodo. Izdelan je namreč iz neopren materiala, ki se tesno prilega telesu otrok in lahko zajame tanko plast vode med obleko in njegovo kožo, ki se nato ogreje s telesno toploto.

KAKO IZBRATI VELIKOST OTROŠKEGA NEOPRENA?

Velikost otroškega neoprena se pri O'Neill otroških neoprenih ujema z otrokovo starostjo. O'Neill je sicer znan po zelo dobro zastavoljenih številkah ter izdelanih krojih.

Neopren mora biti otroku popolnoma oprijet. Če opaziš gube pod pazduhami, se je bolje odločiti za manjšo velikost, ki bo zagotovila boljše prileganje, funkcionalnost in maksimalno udobje.

V Bananaway trgovini imamo na zalogi neoprene za otroke stare od 4 do 14 let. Starejši otroci lahko izberejo neopren za odrasle velikosti XS ali S.

V kolikor iščeš neopren za mlajšega otroka starega 2 do 3 leta ali neopren za dojenčke, kontaktiraj Bananaway trgovino. Neopren za dojenčke in manjše otroke je možno naročiti po naročilu.

DEBELINA NEOPRENA ZA OTROKE?

  • Kratki neopreni za otroke so običajno debeli 2/1mm (kombinacija debeline 2mm in 1mm) , 2 mm ali 3/2 (kombinacija debeline 3mm in 2mm).
  • Dolgi neopreni za otroke so običajno debeli 4 ali 5mm. Dolgi neopreni za otroke do dobavljivi po naročilu.

Poleti tako priporočamo poleten neopren debeline 1mm, saj je dovolj tanek a hkrati dovolj debel, da ohranja toploto in omogoča svobodo gibanja.

Dekliški neopren O’Neill Bahia 2/1mm poleten neopren z dolgimi rokavi je tako sanjska izbira za deklice, ki želijo uživati v poletnih ali spomladanskih razmerah ob vodi.

Če je voda nekoliko hladnejša (med 18 °C - 20°C) je debelina 2 mm boljša izbira. Spomladi ali jeseni priporočamo, da izberete debelino 3/2 mm, ki bo vašim otrokom omogočila, da ostanejo topli in suhi tudi v hladnejših vodah, v vetrovnih razmerah pa se debelina neoprena poveča na 4 ali 5mm.

KVALITETA OTROŠKEGA NEOPRENA

Pri izbiri otroškega neoprena je izjemno pomembna kvaliteta materiala. Če material neoprena ni kvaliteten, ni elastičen. Otrok obleko težje obleče, zato pogosto kupimo preveliko. Da neopren opravlja svojo funkcijo, mora biti otroku res oprijet.

Kvalitetni otroški neopren je tudi mehkejši in koži prijazen, otroci ga raje nosijo. Zelo priporočamo material, kot je naprimer O’Neill Ultraflex DS neopren, ki je super elastičen, otrok ga bo oblekel zelo enostavno in nosil ga bo udobno. Otroka tako med igro ali športom ne bo nič vezalo in oviralo.

OTROŠKI NEOPREN ZA PLAVANJE

O’Neill Reactor 2 je odličen otroški neopren za plavanje, saj na predelu pod pazduho nima šivov, zato otroka med čofotanjem ne bo nič žulilo.

ZAKAJ IZBRATI O'NEILL?

Veš, da je bila znamka O’Neill prvi ponudnik neoprenskih oblek na svetu? Jack O’Neill je svojo znamko ustanovil v Kaliforniji leta 1952 in postal svetu znan kot pionir neoprenov!

Blagovna znamka O'Neill je tako sinonim za izjemno kakovostne neoprene, ki že sedem desetletij navdušuje ljubitelje vodnih športov po vsem svetu. O'Neill se ne ustavlja pri tem, da bi le sledil trendom - z njihovo neverjetno 70-letno tradicijo so postavili temelje in postavili merila v svetu vodnih športov.