Neoprenske kape

Neoprenske kape, neoprenski traki in neoprenske kapuce so nepogrešljivi kosi surf opreme v hladnih in najhladnejših razmerah. So priljubljeni dodatki vseh, ki cenijo udobje, toploto in zaščito med svojimi aktivnostmi na prostem.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 7 od 7 rezultatov
Znamka
Spol
Velikost (XXS-XXL)
Barva
Cenovni razpon

NEOPRENSKE KAPE ZA ZAŠČITO PRED VETROM IN MRAZOM

Neopren obleke nam pomagajo ohranjati telesno temperaturo v mrzli vodi, a vendar včasih niso dovolj. Veliko telesne toplote izgubimo skozi vrh glave, zato jo je dobro pokriti.

Neoprenske kape so nepogrešljiv dodatek za vse, ki se radi gibate na prostem v hladnejših mesecih in ste v stiku z vodo. Neoprenske kape priporočamo vsem z občutljivimi ušesi ali pogostimi glavoboli.

Neoprenske kape so oblikovane so z mislijo na toploto in udobje, saj so izdelane iz visokokakovostnega neoprena, ki odlično zadržuje toploto in nas ščiti pred vetrom ter mrazom.

Neopren kapa O’Neill je tako super izbira za vodne športe v zmernih do hladnih razmerah. Izdelana je namreč iz dvojno podloženega neoprena debeline 2 mm, ki je primeren za temperaturo vode med 12 in 17 stopinj celzija.

Narejena je iz O’Neillovega Fluidflex neoprenskega materiala, ki je zelo raztegljiv in zato udoben. Na zadnji strani neoprenske kape pa je zip vrvica, s katero jo lahko pritrdite na neoprensko obleko.

NEOPRENSKI TRAK ZA BLAG VETER IN TOPLEJŠE TEMPERATURE

Za blag veter in toplejše temperature je namesto neoprenske kape bolj priporočljiv neoprenski dodatek naglavni trak iz neoprena.

Kvaliteten primer traku je Mystic Headband Ajustable, elastičen neopren debeline 2 mm. Je nastavljiv neoprenski naglavni trak za vse vrste vodnih športov. Ker dobro ohranja toploto, je odličen neoprenski dodatek tudi za mrzle dni na vodi.

Neoprenski trak je iz elastičnega neoprena, z ježkom enostavno nastaviš primeren obseg za tvojo glavo. Okrašen je z odsevno grafiko oz. refleksijsko črto za boljšo vidnost tudi v temi.

Odlična izbira je tudi neoprenski trak za ušesa Prolimit, ki je na zadnjem delu razširjen, tako da pokrije celotna ušesa in pred mrazom delno zaščiti tudi naš tilnik.

NEOPRENSKA KAPUCA ZA DODATNO ZAŠČITO PRED MRAZOM PRED VETROM

Zaradi svoje sestave te bo neoprenska kapuca O’Neill zelo dobro zaščitila pred mrazom in predvsem vetrom. Na zunanji strani je namreč tako imenovana Smoothskin plast, ki je odporna proti vetru, obenem pa bolje vsrkava sončno toploto.

Neoprenska kapuca je odlična izbira za vse, ki želite ostati suhi in topli med svojimi vodnimi avanturami, ne glede na vremenske razmere.

V Bananaway trgovini torej najdeš pester izbor najboljših neoprenskih dodatkov za na glavo. Neoprenske kape, neoprenski trakovi in kapuce odporne proti vetru vas bodo ogrevali ne glede na šport.