Neoprenski dodatki

Poleg neoprenskih oblačil so za vodno aktivnost priporočljivi še neoprenski dodatki, kot so kape, čevlji, rokavice, saj neoprenska oblačila ne pokrijejo vseh predelov našega telesa.

Dodatna neoprenska oprema tako poskrbi za maksimalno dobro počutje na vodi. S kvalitetno neoprensko opremo in dodatki si podaljšaš tudi čas aktivnosti ali treninga na vodi, saj poskrbijo, da te ne zebe. Neoprenski dodatki so priporočljivi sploh ob nižjih temperaturah ali bolj mrzlih dneh.

54,99 

Neoprenska oblačila

Prolimit Raider Shoe 2mm

44,99 
64,95 

Neoprenska oblačila

Mystic Trak

24,99 

Neoprenska oblačila

O’Neill Beanie Hood

24,95 

Neoprenska oblačila

O’Neill Psycho Hood

29,95 
29,99 

Neoprenska oblačila

O’Neill Epic Boot

39,95 

Neoprenska oblačila

O’Neill Explore 1mm Glove

34,95 
49,95 

Neoprenska oblačila

O’Neill Reactor Reef Boot

34,95 
43,95 
43,95 

Med katerimi neoprenskimi dodatki sploh lahko izbiraš?

Če je tvoj namen na vodi preživeti več kot le en krog na supu, so priporočljiva dodatna neoprenska oprema neoprenski čevlji, ki so lahko višji ali nižji. Poskrbijo, da te v stopala ne zebe in hkrati zagotavljajo stabilnost na supu ali pri drugih vodnih aktivnostih.

Priporočljiv neoprenski dodatek so tudi neoprenske rokavice. So različnih debelin, obenem pa udobne in elastične. So kot tvoja druga koža na roki in omogočajo nemoteno gibanje vseh prstov na roki.

Kaj storiti z mokrimi lasmi ob močnem vetru?

Ob močnem in mrzlem vetru nudijo dobro zaščito neoprenski trakovi in neoprenske kape.

Nekatere neoprenske kape so daljše in imajo še podaljšek za vrat, primerne so za nižje temperature. Za močno sonce imajo nekatere kape všit tudi šilt.