Jakne in puloverji

Funkcijske jakne, puloverji in termo majice nas “rešujejo” v hladnejših, vetrovnejših, bolj zahtevnih vremenskih razmerah. Takrat je pomembno, da so oblačila tehnično dovršena, da imajo izrazite prednosti in jasno vidne razloge, zaradi katerih posamezen kos izberemo. Funkcijske jakne in puloverji uspejo opravljati več funkcij hkrati oz. zadovoljiti nasprotujoča se pričakovanja, kot npr. da nas oblačilo greje, a se v njem ne potimo ali npr. da je nepremočljivo, a hkrati diha.

109,99 
89,99 
54,95 

Ultimativne zimske funkcijske jakne za vodne športe

Pri zimski jakni je pomembno, da je topla ter da zelo dobro ščiti pred dežjem in vetrom. Red Original zimska jakna za vodne športe pokriva vse to, na notranji strani ima mehko notranjo podlogo, ki sicer greje, a hkrati odvaja vlago. Zimska jakna za hladnješe pogoje zadovolji potrebe kajtarjev, windsurferjev, surferjev in suparjev.

Funkcijske jakne za različne športne aktivnosti

Funkcijska jakna Red original je lahka jakna narejena iz raztegljivega in nepremočljivega materiala in je namenjena vsem, ki se navdušujete nad aktivnostmi na prostem v vsakih vremenskih razmerah. Zaščitila nas bo v primeru nepričakovanega vetra in dežja, ima tudi kapuco in odsevne obloge za lažjo vidljivost v nočnem času.

Pospravi se zelo na malo, zloži kar v lasten žep, zato je priročna za kolesarjenja, vodne avanture in tudi na potovanjih, kjer ti ne bo vzela veliko prostora.

Boljše jakne so v nadaljevanju tiste, ki imajo pod pazduhami odprtine za zračenje, imajo vodotesne zadrge in uporabljajo kvaliteten, elastičen material.

Funkcijski puloverji za supanje in druge športne aktivnosti

Kvaliteten pulover za športne aktivnosti je tisti, ki med aktivnostjo uspe ohranjati telesno temperaturo, a se hkrati v njem ne potimo. Prednost je definitivno Dri-Release ™ tehnologija, ki odvaja naš znoj in ne vpija neprijetnih vonjav v tkanino, kar pomeni, da po nekajkratni uporabi ne bo smrdel kot se to dogaja pri cenejših materialih.

Red Original funkcijski pulover se lahko pohvali s hitro sušečo, mehko ter udobno tkanino, dodatne prednosti pa so dodelan kroj in žep z zadrgo. Mnogim uporabnikom je všeč dejstvo, da je pulover relativno tanek, a vrhunsko opravlja svojo funkcijo, zato sem aktivnostjo v njem dobro počutimo!

Termo majica kot dodatna plast pod neoprenom

Termo majica se obleče pod neopren v primerih, ko nas zebe, a se ne želimo odpovedati užitkom na vodi. Zanimivo je, da s primerno tehnično dovršeno opremo lahko vse blokade preprosto izginejo. :)

Zaupaj izkušenim blagovnim znamkam

Red Original izdeluje kakovostno opremo za suparje in iz rok ne da nobenega kosa opreme, pri katerem ne verjame, da bo do popolnosti opravljalo svojo funkcijo. O'Neill pa se več kot 50 let ukvarja z neoprenskimi in funkcionalnimi oblačili, s katerimi opremlja surferje. Za katerega od omenjenih blagovnih znamk se boš odločil/a, je izbira preverjeno vrhunska.