Jakne in puloverji

Zimske jakne, puloverji in termo majice nas “rešujejo” v hladnejših, vetrovnejših, bolj zahtevnih vremenskih razmerah. Takrat je pomembno, da so oblačila tehnično dovršena, saj lahko opravljajo več funkcij hkrati , zagotavljajo npr. da je oblačilo nepremočljivo, a hkrati diha.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 15 od 15 rezultatov
Znamka
Spol
Velikost (XXS-XXL)
Rokavi
Barva
Cenovni razpon

ULTIMATIVNE ZIMSKE FUNKCIJSKE JAKNE ZA VODNE ŠPORTE

Pri zimski jakni je pomembno, da je topla ter da zelo dobro ščiti pred dežjem in vetrom. Red Original zimska jakna za vodne športe pokriva vse to, na notranji strani ima mehko notranjo podlogo, ki sicer greje, a hkrati odvaja vlago.

Nepremočljiva jakna je tvoj osebni mehurček toplote. V njej se lahko tako enostavno preoblečeš iz mokrega neoprena v nova, suha oblačila.

Izolirana jakna te bo reševala tudi po zaključenih zimskih aktivnostih, ko želiš poskrbeti, da razgreta telesna temperatura ne upade. Odlično se obnese tudi kot nepremočljiva jadralna jakna, saj je topla in deluje kot windstopper.

Zimska jakna za hladnejše pogoje zadovolji potrebe kajtarjev, windsurferjev, surferjev in suparjev.

NEPREMOČLJIVA JAKNA ZA RAZLIČNE VREMENSKE RAZMERE

Nepremočljiva jakna Red original je lahka športna jakna narejena iz raztegljivega materiala in je namenjena vsem, ki se navdušujete nad aktivnostmi na prostem v vsakih vremenskih razmerah.

Lahka nepremočljiva jakna nas bo zaščitila v primeru nepričakovanega vetra in dežja, dodano pa ima tudi kapuco in odsevne obloge za lažjo vidljivost v nočnem času.

LAHKA ŠPORTNA JAKNA ZA POHODNIŠTVO, SUPANJE, KOLESARJENJE

Lahka športna jakna ali windstopper jakna se pospravi zelo na malo, zloži se namreč lahko kar v lasten žep, zato se odlično obnese kot pohodna jakna. Vrhunska izbira je tudi za kolesarjenja, vodne avanture in tudi na potovanjih, saj ne zavzame veliko prostora.

Boljše jakne so v nadaljevanju tiste, ki imajo pod pazduhami odprtine za zračenje, imajo vodotesne zadrge in uporabljajo kvaliteten, elastičen material.

FUNKCIJSKI ŠPORTNI PULOVERJI ZA SUPANJE IN DRUGE ŠPORTNE AKTIVNOSTI

Kvaliteten športni pulover je tisti, ki med aktivnostjo uspe ohranjati telesno temperaturo, a se hkrati v njem ne potimo.

Prednost je definitivno Dri-Release ™ tehnologija, ki odvaja naš znoj in ne vpija neprijetnih vonjav v tkanino, kar pomeni, da po nekajkratni uporabi ne bo smrdel kot se to dogaja pri cenejših materialih.

Športni pulover Red Original se lahko pohvali s hitro sušečo, mehko ter udobno tkanino, dodatne prednosti pa so dodelan kroj in žep z zadrgo. Mnogim uporabnikom je všeč dejstvo, da je pulover relativno tanek, a vrhunsko opravlja svojo funkcijo, zato sem aktivnostjo v njem dobro počutimo!

TERMO MAJICA KOT DODATNA PLAST POD NEOPRENOM

Termo majica se obleče pod neopren v primerih, ko nas zebe, a se ne želimo odpovedati užitkom na vodi.

O'Neill Termo majica je zasnovana tako, da ohranja telesno temperaturo in ti nudi dodatno plast izolacijske zaščite pred mrazom. Poleg tega je narejena iz materiala, ki se hitro suši in preprečuje neprijetne vonjave.

Majico lahko uporabljaš tudi samostojno, saj ti bo nudila kvalitetno UV zaščito. Zanimivo je, da s primerno tehnično dovršeno opremo lahko vse blokade preprosto izginejo. :)

ZAUPAJ IZKUŠENIM BLAGOVNIM ZNAMKAM

Red Original izdeluje kakovostno opremo za suparje in iz rok ne da nobenega kosa opreme, pri katerem ne verjame, da bo do popolnosti opravljalo svojo funkcijo. O'Neill pa se več kot 50 let ukvarja z neoprenskimi in funkcionalnimi oblačili, s katerimi opremlja surferje.

Za katerega od omenjenih blagovnih znamk se boš odločil/a, je izbira preverjeno vrhunska.