KAPE IN KLOBUKI ZA VODNE ŠPORTE

Kape s šiltom nam zagotavljajo učinkovito zaščito pred soncem. Ne ščitijo le našega pogleda, ampak nam pomagajo, da lahko lažje prenašamo direktno sonce in vročino.

Pri športnih aktivnostih je pomembno, da so kape s šiltom lahke, zračne ter da se hitro sušijo, zato je pomembno, da so narejene iz lahkih, kakovostnih materialov in da se odlično prilegajo na tvojo glavo.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 7 od 7 rezultatov
Znamka
Spol
Velikost (XXS-XXL)
Barva
Cenovni razpon

KAKŠNO KAPO MORAŠ IZBRATI ZA UPORABO PRI VODNEM ŠPORTU?

Pri športnih aktivnostih je pomembno, da so kape s šiltom lahke, zračne ter da se hitro sušijo, zato je pomembno, da so narejene iz lahkih, kakovostnih materialov in da se odlično prilegajo na tvojo glavo.

Ker ti kapa s šiltom lahko ponudi odlično zaščito pred soncem, jo na glavo nadeni tudi tedaj, kadar se lotevaš športnih podvigov na vodi. Pri izbiri kape s šiltom pazi, da je narejena iz materiala, ki dobro diha in se dobro suši. Preveri, ali ima dovolj preprost sistem za nastavljanje obsega in zračenje.

KAPA S ŠILTOM ZA ULTIMATIVNO ZAŠČITO NA VODI

Večino vodnih športov lahko izvajaš v vseh vremenskih pogojih. Vseeno pa je na vodi najlepše ob lepem sončnem vremenu.

Tedaj še posebej dobro poskrbi za primerno zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki. Nošenje kape s šiltom je zelo priporočljivo, z dobro zasnovano kapo lahko poskrbiš za ultimativno zaščito na vodi.

Kakovostne kape s šiltom varujejo oči pred soncem, prezračevalni sistem pa pomaga ohranjati hladnost glave, ker ne prepušča vlage ter vročine. Izberi kapo, ki je izdelana iz dobre hitrosušeče tkanine.

KAPE S ŠILTOM Z EKSTRA DOBRIMI KARAKTERISTIKAMI

Kako najhitreje prepoznati ustrezne kape s šiltom za najučinkovitejše in najvarnejše vodne podvige?

Tkanina kape mora biti torej hitro sušeča in lahka. Kapa s šiltom mora vsebovati nevidno prezračevanje, posebno strukturo za ohranjanje lepe oblike, trak za odvajanje znoja ter večstransko strech tehniko.

Pri izbiri kape s šiltom je zelo dobrodošel še preprost nastavljiv sistem za določanje velikosti obsega kape – ena velikost, ki se prilega večini glav.

ŽELIŠ PRED SONCEM ZAŠČITITI TUDI VRAT?

Prolimit klobuk z zaščito za vrat nas obrani pred močnimi sončnimi žarki. Direktna izpostavljenost soncu lahko vodi do glavobolov, utrujenosti, dehidracije in celo nevarne sončnice. Zato je ključnega pomena, da svojo glavo zaščitimo, sploh pri daljšem izpostavljanju in pomanjkanju sence.

ZIMSKA KAPA – TOPLA IN UDOBNA ZAŠČITA PRED MRAZOM

Zimske kape so obvezna oprema v hladnejših delih leta. Zimska kapa Red Original Voyager je zasnovana tako, da popolnoma prekrije ušesa in glavo, kar nam nudi optimalno zaščito pred mrazom in vetrom.

Zimska kapa je izdelana iz kombinacije akrila in poliestra, ki zagotavljata udobje in toploto, hkrati pa je zračna in dobro diha.

Zimska kapa Red Original je tako odlična izbira za zimske športne aktivnosti, sprehode po zimski pokrajini ali pa kot modni dodatek v hladnejših dnevih.