Kopalne hlače

V poletnem času nosimo lahkotna in udobna oblačila. Zaradi vročine je pomembno, da so zračna in svetlejša ter ohlapna. Najbolj priročno je, če se jih lahko uporabi na kopnem in v vodi hkrati. Tak primer so kopalne hlače. Med supanjem je priporočljivo nositi udobna, lahka in hitro sušeča oblačila za supanje, ki hkrati nudijo zaščito pred močnim soncem.

Kopalne hlače oz. boardshorts so med ljubitelji vodnih športov zelo priljubljene predvsem zaradi njihovega udobja. So lahke, raztegljive, hitro sušeče. Z njimi lahko brez pomisleka skočiš v vodo, na kopnem pa se takoj posušijo.

-50%
24,98 
-50%
29,98 
-50%
25,00 
-50%
30,00 
-50%
24,98 
-50%
35,00 
-50%
29,98 
-50%
29,98 
-50%
29,98 

Kakšne kopalne hlače najraje izbereš?

Oblačila za supanje so podobna oblačilom drugih vodnih športov. Kopalne hlače so vedno prava izbira tako za moške kot za ženske.

Kratke kopalne hlače so lahko daljše ali krajše dolžine, odvisno od okusa posameznika. Za supanje je poleg hitro sušečega in lahkotnega materiala pomembno, da so raztegljive, imajo elastičen pas, da so primerne za hitre gibe in obračanje ter sklanjanje v njih. Zaželeno je tudi, da imajo vsaj en žep. Izbiramo lahko med pestrim naborom živih barv in vzorcev.

Najboljše znamke kopalnih hlač

Vrhunske kopalne hlače zagotavljata priljubljeni blagovni znamki na vrhu kvalitetne lestvice, Waxx in Mystic boarding. Tako med surferji kot kajtarji sta blagovni znamki zelo priznani.