Kopalne hlače

Bananaway ponuja široko izbiro kopalnih hlač za supanje, ki so narejene iz kakovostnih materialov in so namenjene tako moškim kot ženskam. Naša kolekcija kopalnih hlač vključuje vse od klasičnih boardshorts do raztegljivih in lahkih kopalnih hlač, ki zagotavljajo udobno in varno supanje na vodi.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 13 od 13 rezultatov
Znamka
Spol
Velikost (XXS-XXL)
Barva
Cenovni razpon
-50%
Original price was: 49,95 €.Current price is: 24,98 €.
-50%
Original price was: 49,99 €.Current price is: 25,00 €.
-50%
Original price was: 49,95 €.Current price is: 24,98 €.

KAJ SO BOARDSHORTSI?

Boardshortsi so vrsta kopalnih hlač, ki so namenjene predvsem vodnim športom, kot so surfanje, supanje in plavanje.

Kopalne hlače oz. boardshorts so med ljubitelji vodnih športov zelo priljubljene predvsem zaradi njihovega udobja. So lahke, raztegljive, hitro sušeče. Z njimi lahko brez pomisleka skočiš v vodo, na kopnem pa se takoj posušijo.

KOPALNE HLAČE ZA UDOBNO SUPANJE NA VODI

V poletnem času nosimo lahkotna in udobna oblačila. Zaradi vročine je pomembno, da so zračna in svetlejša ter ohlapna. Najbolj priročno je, če se jih lahko uporabi na kopnem in v vodi hkrati. Tak primer so kopalne hlače.

Kopalne hlače so udobne, lahke in se hitro posušijo ter hkrati nudijo zaščito pred soncem. Tako so odlična izbira za supanje in ostale vodne aktivnosti, saj nas med aktivnostjo ne ovirajo.

RAZTEGLJIVE KOPALNE HLAČE ZA VEČJO SVOBODO GIBANJA

Če si želiš kopalne hlače, ki ti bodo omogočile večjo svobodo gibanja, potem so raztegljive kopalne hlače prava izbira.

Raztegljive kopalne hlače so izdelane iz materialov, ki se prilagajajo našim gibom, kar nam omogoča, da se popolnoma osredotočimo na supanje.

WAXX KOPALNE HLAČE

Waxx kopalne hlače so oblikovane iz hitro sušečega materiala. Tako boste hitro suhi, tudi če med supanjem padete v vodo.

Waxx je znan po svojih inovativnih materialih, ki preprečujejo zdrsavanje hlač na deski in nam omogočijo, da lahko uživamo v naših sup avanturah brez skrbi.

Kopalne hlače Waxx so na voljo v različnih barvah in vzorcih, tako da lahko najdeš par, ki se popolnoma ujema s tvojim stilom.