Pajkice z UV zaščito

Pajkice z UV zaščito so samo eden od kosov, ki ti lahko zagotovijo ustrezno zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki in so zelo priljubljene predvsem med ljubitelji vodnih športov in tistimi, ki morajo zaradi občutljivosti koži dati dodatno pozornost.

39,99 
-20%

Oblačila za supanje

Mystic Diva 3/4 lycra pajkice

43,99 

Pajkice z UV zaščito so odlična izbira za vse vodne športe

Pajkice z UV zaščito so izjemno uporaben in vsestranski kos oblačila, na katerega prisegajo strastni ljubitelji vodnih športov, kot so kajtanje, supanje, plavanje, jadranje na deski, smučanje na vodi, ne nazadnje pa tudi za ljubitelji daljših sprehodov ob obali, saj so soncu izpostavljeni dlje časa.

Pajkice z UV zaščito so prav tako udobne!

Pajkice imajo lepo oblikovan pas, ki ti zagotavlja, da oblačilo ostane na svojem mestu, četudi nepričakovano padeš med valove. Dobro zasnovane pajkice z UV zaščito ti ponudijo še vrvico na prednjem pasu – za učinkovito povezavo z majico. Poleg pajkic se ti splača obleči majico z UV zaščito – s kratkimi ali dolgimi rokavi.

Preden pa se dokončno odločiš za nakup pajkic z UV zaščito, preveri, ali izdelek vsebuje oznako UPF 50+.

Česa še ne smeš pozabiti obleči za supanje na vročem soncu?

Čeprav ti kakovostno zasnovane pajkice z UV zaščito omogočajo odlično varovanje pred soncem, upoštevaj še druge dejavnike, na primer odboj svetlobe od vode ali peska, vročino, čas dneva ter podobno.

Kljub temu da na sebi nosiš odličen kos pajkic, ne pozabi še na uporabo UV majice, sončna očala, klobuk ali kapo s šiltom, redno nanašanje kreme za sončenje, pitje zadostne količine vode.

Tvoje ravnanje na soncu je še toliko pomembnejše, ko se nahajaš na morju ali nekje na vodi, kjer nimaš pravega občutka za vročino. Med supanjem ali katero koli drugo aktivnostjo na vodi moraš zlasti poleti poskrbeti za vrhunsko zaščito pred nevarnimi vplivi sončnih žarkov.