Pajkice z UV zaščito

Pajkice z UV zaščito so samo eden od kosov, ki ti lahko zagotovijo ustrezno zaščito pred nevarnimi sončnimi žarki in so zelo priljubljene predvsem med ljubitelji vodnih športov in tistimi, ki morajo zaradi občutljivosti koži dati dodatno pozornost.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 2 od 2 rezultatov
Znamka
Spol
Velikost (XXS-XXL)
Barva
Cenovni razpon
-20%
Original price was: 54,99 €.Current price is: 43,99 €.

PAJKICE Z UV ZAŠČITO SO ODLIČNA IZBIRA ZA VSE VODNE ŠPORTE

Pajkice z UV zaščito so izjemno uporaben in vsestranski kos oblačila, na katerega prisegajo strastni ljubitelji vodnih športov, kot so kajtanje, supanje, plavanje, jadranje na deski, smučanje na vodi, ne nazadnje pa tudi za ljubitelji daljših sprehodov ob obali, saj so soncu izpostavljeni dlje časa.

PAJKICE Z UV ZAŠČITO SO PRAV TAKO UDOBNE!

Pajkice imajo lepo oblikovan pas, ki ti zagotavlja, da oblačilo ostane na svojem mestu, četudi nepričakovano padeš med valove.

Dobro zasnovane pajkice z UV zaščito ti ponudijo še vrvico na prednjem pasu – za učinkovito povezavo z majico. Poleg pajkic se ti splača obleči majico z UV zaščito – s kratkimi ali dolgimi rokavi.

Preden pa se dokončno odločiš za nakup pajkic z UV zaščito, preveri, ali izdelek vsebuje oznako UPF 50+.

KAJ POMENI UPF 50+?

UPF 50+ je oznaka, ki se uporablja za označevanje oblačil in drugih izdelkov, ki ponujajo visoko stopnjo zaščite pred škodljivimi UV žarki sonca.

Označuje sposobnost tkanine, da blokira UV žarke in preprečuje njihov prodor skozi tkanino. Pajkice z oznako UPF 50+ blokirajo več kot 98 % UV žarkov.

Zaradi vrhunske zaščite pred UV žarki so UV pajkice priporočljive za zaščito kože tistim osebam, ki imajo svetlejšo polt, težave s kožnimi bolezni oz. bi radi svojo kožo zaščitili pred staranjem.

HITRO SUŠEČE LYCRA PAJKICE

Lycra pajkice so izdelane iz visokokakovostnega, hitro sušečega materiala, ki nas brani pred sončnimi opeklinami in tudi dolgoročno škodo na koži, ki jo prinašajo UV žarki.

Material lycra pajkic zaustavi najmanj 98 % UVB in 95 % UVA žarkov.

Ne glede na to, ali se odpravljamo na intenziven trening, sproščen sprehod v naravi ali sup avanturo bodo hitro sušeče lycra pajkice zagotovo najboljša izbira za udobno in učinkovito vadbo.

ČESA ŠE NE SMEŠ POZABITI OBLEČI ZA SUPANJE NA VROČEM SONCU?

Čeprav ti kakovostno zasnovane pajkice z UV zaščito omogočajo odlično varovanje pred soncem, upoštevaj še druge dejavnike, na primer odboj svetlobe od vode ali peska, vročino, čas dneva ter podobno.

Kljub temu da na sebi nosiš odličen kos pajkic, ne pozabi še na uporabo UV majice, sončna očala, klobuk ali kapo s šiltom, redno nanašanje kreme za sončenje, pitje zadostne količine vode.

Tvoje ravnanje na soncu je še toliko pomembnejše, ko se nahajaš na morju ali nekje na vodi, kjer nimaš pravega občutka za vročino. Med supanjem ali katero koli drugo aktivnostjo na vodi moraš zlasti poleti poskrbeti za vrhunsko zaščito pred nevarnimi vplivi sončnih žarkov.