Pončo brisače za na plažo

Poletna oblačila naj bodo čim bolj preprosta za uporabo, še boljše pa je, če se lahko en izdelek uporabi za več namenov. Poleg oblačil za supanje in ostalih vodnih športov je dodatna oprema za supanje tudi brisača, saj se veliko časa preživi v vodi. Poncho je inovativna in izjemno praktična oblika brisače ter ogrinjala hkrati, obenem osuši in poskrbi, da se ne prehladiš.

Poncho je namenjen tudi preoblačenju na plaži, ki je velikokrat nerodno. Izdelan je iz toplega prijetnega in visoko vpojnega materiala, poliestra in bombaža, da se čim prej osušiš.

69,95 
69,95 
54,95 
39,95 
49,95 
29,95 

Oblačila za supanje

After Poncho Waves Marine

64,95 

Oblačila za supanje

After Pončo za na plažo Bali

64,95 

Oblačila za supanje

Pončo After Watermelon, roza

64,95 
64,95 
64,95 
64,95 

Oblačila za supanje

Surf poncho After Paradise, siv

64,95 
64,95 

Katera prednost ponchota ti je najboljša?

Pončo je namenjen otrokom, mladim, odraslim in starejšim. Njegova prednost je, da je primeren za vse postave in višine, saj je zelo širok in dolg. Velikost ponchota je tako univerzalna.

Kopalno brisačo zlahka zamenjamo zanj in ga uporabljamo kot brisačo pred in po vodni aktivnosti.

Nekateri se ob straneh in na vratu tudi enostavno razgrnejo in zapirajo s pritiskači. Dobro je, da ima poncho veliko kapuco, saj se z mokro glavo najhitreje prehladi. Ima tudi široko odprtino za roke, ki se pod njim prosto gibljejo. Poleg tega da material dobro vpija vodo in je topel, je poncho tudi vizualno privlačen. Praktično je še, da ima vsaj en žep za osebne stvari, ko se z njim sprehajaš po plaži.

Otroški Poncho

Najbolj praktična kopalna brisača pa je poncho otrokom, saj so ti pogosto nervozni, ko se jih preoblači. Poncho jim enostavno poveznemo čez glavo in že so oblečeni ter suhi. Mokre lase si pokrijejo s kapuco. After poncho babies – anthra je iz 100 % poliestra in v prikupnih otroških motivih.