Pončo brisače za na plažo

Med dodatno opremo za supanje sodijo tudi brisače za na plažo, saj veliko časa preživimo v vodi. Poncho je inovativna in izjemno praktična oblika brisače ter ogrinjala hkrati, obenem osuši in poskrbi, da se ne prehladiš.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 12 od 12 rezultatov
Znamka
Spol
Velikost (XXS-XXL)
Barva
Cenovni razpon
64,95 
69,95 
-10%
Original price was: 54,95 €.Current price is: 49,46 €.
29,95 
-20%
Original price was: 49,95 €.Current price is: 39,96 €.
-20%
Original price was: 54,95 €.Current price is: 43,96 €.
64,95 

PREOBLAČENJE NA PLAŽI ŠE NIKOLI NI BILO TAKO ENOSTAVNO

Poncho je obvezna oprema vsakega navdušenca vodnih športov in za vse ljubitelje plaže. Vsi smo se že znašli v nerodnih situacijah med preoblačenjem na plaži.

Pončo brisača je inovativna oblika brisače za na plažo, s katero so te skrbi odveč. Pončno samo potegnemo čez glavo in se enostavno ter hitro preoblečemo.

Poleg tega je zdelan iz toplega prijetnega in visoko vpojnega materiala, poliestra in bombaža, ki nas prijetno objame in ogreje ter poskrbi, da smo hitro suhi.

KATERA PREDNOST PONCHOTA TI JE NAJBOLJŠA?

Pončo brisača je namenjena otrokom, mladim, odraslim in starejšim. Njegova prednost je, da je primeren za vse postave in višine, saj je zelo širok in dolg. Velikost pončo brisače je tako univerzalna.

Brisačo za plažo zlahka zamenjamo zanj in ga uporabljamo kot kopalno brisačo za plažo pred in po vodni aktivnosti.

Nekateri se ob straneh in na vratu tudi enostavno razgrnejo in zapirajo s pritiskači. Dobro je, da ima poncho veliko kapuco, saj se z mokro glavo najhitreje prehladi.

Ima tudi široko odprtino za roke, ki se pod njim prosto gibljejo. Poleg tega da material dobro vpija vodo in je topel, je poncho tudi vizualno privlačen. Praktično je še, da ima vsaj en žep za osebne stvari, ko se z njim sprehajaš po plaži.

BOMBAŽNA PONČO BRISAČA ZA SUPER UDOBJE

Red Original je oblikoval pončno iz 100 % bombaža. Zaradi tega je Red original poncho zelo vpojen in nas hitro osuši, obenem pa tudi lepo ogreje in zaščiti pred večernim vetričem.

QUICK DRY PONCHO ZA POTOVANJA

Red Original Quick Dry poncho se zloži zelo na majhno, zaradi česar je super izbira za potovanja. V kovčku namreč ne zavzame prav veliko prostora, obenem pa je tudi lahek.

PONČO BRISAČA ZA OTROKE IN DOJENČKE

Otroški pončo je nepogrešljiv pripomoček za družinski dan na plaži, sploh za malčke, ki jih s težavo spravimo iz vode.

S pončo brisačo za otroke se otroci veliko lažje preoblečejo, saj jim ga enostavno poveznemo čez glavo in že so oblečeni in suhi.

Pončo brisača za otroke je priporočljiva po plavanju, kajtanju, surfanju ali supanju nam je v njem na plaži udobno in toplo, topla kapuca pa glavo zaščiti pred vetrom in prehladi.

After poncho babies – anthra je iz 100 % poliestra in v prikupnih otroških motivih.

BRISAČA IZ MIKROVLAKEN – ODLIČNA IZBIRA ZA POTOVANJA

Brisača iz mikrovlaken je enake velikosti kot velike brisače za na plažo, a se zloži zelo na majhno. Narejena je iz ultra kompaktnega premium materiala iz mikrovlaken, ki se takoj posuši.

Brisača iz mikrovlaken je dokaj velika, tehta pa le polovico teže običajne brisače za na plažo, zaradi česar jo z lahkoto odneseš tudi na letalo.

Red Original brisača iz mikrovlaken je odlična izbira za suparske avanturiste, za dan na plaži ali pa za tvoje naslednje potovanje v neznano.