Suhe obleke

Suhe obleke so odlična izbira, za tiste, ki si želijo supati v hladnejših delih leta, ne marajo pa, da jih preveč zebe in veže neopren.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 2 od 2 rezultatov
Znamka
Spol
Velikost (XXS-XXL)
Barva
Cenovni razpon
-30%
-30%
384,30 

S SUHO OBLEKO LAHKO BREZ SKRBI SUPAŠ TUDI MED SNEŽINKAMI

Suha obleka je odlična izbira, ko si želimo supati tudi v hladnejših mesecih. Material suhe obleke namreč preprečuje vdor vode v notranjost obleke, zato nas tudi sredi najhujše zime ne zebe.

Suhe obleke imajo poseben sistem tesnjenja, ki zadržuje vodo zunaj in hkrati ohranja telo suho. Običajno so sestavljene iz treh plasti, ki pomagajo pri ohranjanju toplote in zagotavljajo udobje.

Notranja plast suhe obleke je običajno iz flisa, ki poskrbi, da nam je toplo, med tem ko je zunanja plast narejena iz materiala, ki zagotavlja trpežnost in je odporna proti obrabi.

SUHA OBLEKA PROLIMIT – ZA NAJBOLJ EKSTREMNE VREMENSKE RAZMERE

Suha obleka Prolimit Nordic je narejena iz lahkega 4-slojnega materiala, ki je nepremočljiv, obenem pa diha, da odvečna vlaga, ki jo proizvedemo z znojenjem lahko pobegne ven.

Rokava in hlačnice so zaprte z gumijasto manšeto, ki se tesno oprime naših zapestij in gležnjev, ter prepreči vdor vode.

PREDNOSTI SUHE OBLEKE

  • Zagotavlja, da ob morebitnem padcu v vodo ostanemo suhi, kar omogoča da supamo tudi v najbolj ledenih razmerah.
  • Sama po sebi nas suha obleka sicer ne greje, saj je zelo lahka in tanka. Pravzaprav je kot nekakšna vetrovka.
  • Zaradi tega se lahko dobro prilagajamo dnevnim razmeram in intenzivnosti naše aktivnosti.
  • Pod suho obleko Prolimit namreč lahko oblečemo navadna športna oblačila. Na primer jeseni lahko pod obleko oblečemo le kratko majico in pajkice, pozimi pa jopo in toplejšo trenirko.