Nastavki za kamere

Ker med supanjem ne moremo hkrati veslati in držati telefona v roki, unikatne trenutke pa vseeno radi lovimo, so nastavki za kamere na supu med suparji zelo priljubljeni.

Nastavki za kamere naj bodo majhni, lahki, priročni, da kamero držijo trdno na svojem mestu ter predvsem, da so nastavljivi za različne kamere.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 7 od 7 rezultatov
Znamka
Cenovni razpon
29,95 
29,90 
-25%
Original price was: 14,95 €.Current price is: 11,21 €.
-25%
Original price was: 14,95 €.Current price is: 11,21 €.
-25%
Original price was: 29,95 €.Current price is: 22,46 €.
-25%
Original price was: 14,95 €.Current price is: 11,21 €.

KAKŠNI NOSILCI ZA KAMERO SO MED SUPANJEM NAJBOLJ UPORABNI?

Pri izbiri nosilca za kamero moramo upoštevati naslednje lastnosti, saj ne želimo, da nam med supanjem nastavek skupaj s kamero pade v vodo, niti ne želimo, da je naš posnetek tresoč in nejasen.

Pozorni moramo biti na to, da nosilec za kamero na supu ni prevelik in okoren, saj nam bo le v napoto. Naj bo torej lahek, čim manjši, dobro viden, da po nesreči ne stopimo nanj ali ga poškodujemo z veslom. Naj bo tesno prilagodljiv kameri in čvrstega materiala, da bo posnetek kvaliteten.

NASTAVEK ZA SUP

Eden kvalitetnejših nastavkov za sup je Railblaza. Railblaza nosilec fukcionira s kombinacijo osnovnega nastavka, v katerega fiksiramo nastavek po izbiri:

 • nastavek za GoPro kamero,
 • nastavek za navadno kamero,
 • nastavek za telefon,
 • nastavek za pijačo,
 • nastavek za ribiško palico,...
 • Railblaza nastavek za sup poskrbi, da tvoja športna kamera med supanjem posname tvoje vodno doživetje ali da lahko supanje združiš z ribolovom.

  SAMOLEPILNI NASTAVEK ZA SUP

  Če tvoj sup nima mesta, v katerega bi lahko namestil nastavek za kamero, lahko to težavo enostavno rešiš s samolepilnim nastavkom za sup.

  Samolepilni nastavek za sup Railblaza na sup enostavno nalepiš in ga potem kombiniraš z dodatnimi nastavki po okusu.

  NOSILEC ZA KAMERO NAMESTI NA VESLO

  Nosilec za GoPro kamero lahko fiksiraš tudi na veslo in veslo uporabljaš kot "selfie" palico. Seveda lahko usmeriš kamero tudi v naravo in tako ujameš vse lepe razglede, skoke in trike. :)

  NOSILEC ZA KAMERO PRIPNI NASE

  Nosilce lahko pripnemo okoli prsi ali npr. na čelado. S tem lahko zajamete dogajanje iz druge perspektive.

  DRŽALO ZA PIJAČO ZA HITRO OSVEŽITEV NA POTI

  Z Railblaza držalom za pijačo so naši najljubši napitki varni pred razlitjem. Na sup ga pritrdimo s pomočjo Railblaza nastavkov, ki se lahko na sup enostavno prilepijo. Super uporabno za ležerne dni na supu, ko si želimo malo sprostitve, ali pa klepeta s prijateljico.