Kateri sup je najboljŠI zate?

Reši kviz in pokazali ti bomo personaliziran izbor najbolj primernih supov glede na izkušnje, želje ter težo!

REŠI KVIZ IN IZBERI PRAVI SUP

TESTNI DNEVI SUP OPREME

Na brezplačnih testiranjih lahko preizkusiš supe različnih oblik, tehnologij in cenovnih razredov ter v 1 dnevu najdeš pravi sup za svoje želje.

PREVERI TERMINE IN LOKACIJE

Hitre sup deske

Hitre sup deske ali race supi so namenjeni tistim suparjem, ki jim je bolj kot izletnikovanje pomembno hitro supanje v obliki športne rekreacije. Hitro supanje je namreč zelo učinkovito pri pridobivanju kondicije, stabilizacije, mišične moči ter izboljševanju koordinacije, zato vse bolj po teh treningih posegajo tudi resni športniki.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 4 od 4 rezultatov
Znamka
Cenovni razpon
Debelina supa
Širina supa
Izkušenost
Vrsta supa
Dolžina supa
-10%
Original price was: 1.597,00 €.Current price is: 1.437,30 €.
-10%
Original price was: 1.449,00 €.Current price is: 1.304,10 €.
-10%
Original price was: 1.549,00 €.Current price is: 1.394,10 €.
-20%
Original price was: 1.549,00 €.Current price is: 1.239,20 €.

Hitre supe prepoznamo po izraziti ošpičenosti tako nosu kot repa supa, so najdaljši in najožji. Običajno so dolgi med 12'6 in 14' (381 – 426 cm), široki pa med 25'' in 28'' (63 – 71 cm). Tudi pri hitrih supi je tako, da niso vsi zelo nestabilni, širina 28'' je namreč še zelo izletniška, medtem ko je pri širini 25'' za ohranjanje ravnotežja potrebna koncentracija.

Konstrukcijsko gledano je tako dolge in tako ozke supe že težko narediti res trdne. Zato Red Paddle Co vsem hitrim supom dodaja RSS letvice (s katerimi povečuje trdnost do 40% na stojnem mestu) ter FFC karbonsko palico, s katero napne nos supa, da se sup ne upogiba, ampak ohranja vodno dolžino.

Hitre sup deske ali race supi imajo standardizirane US fin boxe, v katre se lahko vstavi ali FCS smernik ali posebno oblikovan race smernik.

Pomembno nam je, da nudimo le supe vrhunske kvalitete, ki vam bodo zagotavljali trpežnost, varnost in dolgo uporabo. Zato v Bananaway shopu ne boste našli nizkocenovnih desk vprašljive kvalitete. Ponosimo se z dolgoletno prakso, ki temelji na dolgoročnem sodelovaju in zaupanju, zato našim kupcem nudimo le najboljše.

Če pri izbiri rabite pomoč, nas prosimo kontaktirajte in vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri hitre sup deske, ki bo ustrezala vašim potrebam.