Kateri sup je najboljŠI zate?

Reši kviz in pokazali ti bomo personaliziran izbor najbolj primernih supov glede na izkušnje, želje ter težo!

REŠI KVIZ IN IZBERI PRAVI SUP

TESTNI DNEVI SUP OPREME

Na brezplačnih testiranjih lahko preizkusiš supe različnih oblik, tehnologij in cenovnih razredov ter v 1 dnevu najdeš pravi sup za svoje želje.

PREVERI TERMINE IN LOKACIJE

Otroški SUP

Supanje je odlična aktivnost za otroke, zato imamo pri Bananaway shopu v ponudbi tudi otroške sup deske. Med supanjem imajo otroci čudovito priložnost, da se povežejo z naravo in migajo na svežem zraku.

Otroški sup bi priporočali staršem, ki želijo svojim otrokom omogočiti, da se naučijo supati na varni in zabavni deski, ki je posebej prilagojena njihovim potrebam.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 2 od 2 rezultatov
Znamka
Cenovni razpon
Debelina supa
Širina supa
Izkušenost
Vrsta supa
Dolžina supa
-15%
Original price was: 519,00 €.Current price is: 441,15 €.
-15%
Original price was: 709,00 €.Current price is: 602,65 €.

Značilnosti otroške sup deske

Če si želite, da je uporabniška izkušnja vašega otroka na supu boljša, priporočamo nakup sup deske, ki je posebno namenjena otrokom. Otroške sup deske so izdelane iz lahkih in trpežnih materialov, ki so odporni na vodo, UV žarke in obrabo.

Otroški supi so običajno manjših dimenzij, kar otrokom omogoča, da se z lahkoto premikajo po vodi in veslajo z manj napora.

Otroške sup deske imajo tudi manjše volumne (so tanjši), da jih otroci lažje nosijo, z njimi manevrirajo ter da lahko veslajo bližje ob telesu. Posledično vaš otrok vesla bolj pravilno in se izognete morebitnim poškodbam in bolečinam v zgornjih okončinah.

Tak dizajn deske je tudi bolj varen, saj je v slučaju nezgode lažje prenašati in premikati manjšo, lažjo desko. Otroški sup je lahko vsestranske ali tudi race oblike.

Kakovost in varnost otroškega SUP-a

Otroski sup predstavlja izjemno zabavno in koristno aktivnost za naše malčke, vendar pa mora biti njegova kakovost in varnost na prvem mestu. V Bananaway shopu smo zavezani k zagotavljanju le najboljše kvalitete otroških sup desk, ki so trpežne, varne in majo dolgo življenjsko dobo.

Naša dolgoletna praksa temelji na dolgoročnem sodelovanju in zaupanju, kar nam omogoča, da našim kupcem nudimo le najboljše izdelke. Zato v naši ponudbi ne boste našli nizkocenovnih otroških sup desk vprašljive kvalitete. Naš cilj je, da vaši otroci uživajo v supanju na naših deskah, hkrati pa imajo zagotovljeno popolno varnost.

Če pri izbiri primernega supa za otroke potrebujete pomoč nas prosim kontaktirajte in vam bomo z veseljem pomagali izbrati popolen sup za vašega otroka, ki bo ustrezal njegovim potrebam in s katero bo kos vsem avanturam na katere se odpravi.

Dodatna oprema za otroški SUP

Če želimo svojim malčkom zagotoviti najboljšo izkušnjo med supanjem, je pomembno da izberemo tudi pravo dodatno opremo za sup za otroke.

Pri Bananaway nudimo široko izbiro vrhunske dodatne opreme za supanjem, ki bo vašim otrokom zagotovila udobje, varnost in popolno suparsko avanturo.

Otroška sup vesla so narejena posebej za uporabo na otroških sup deskah in zagotavljajo popolno prileganje otroškim rokam. Izdelana so iz lahkih in trpežnih materialov, kar omogoča lažje manevriranje in večjo udobnost med uporabo.

Poleg tega pa vam nudimo tudi neopren za otroke, ki bo vašim malčkom zagotovil udobje in zaščito pred mrazom in sončnimi žarki med supanjem. Naša ponudba neoprena za otroke vključuje različne velikosti in modele, ki so primerni za različne starostne skupine.