Otroške sup deske

Supanje je odlična aktivnost za otroke, zato imamo pri Bananaway shopu v ponudbi tudi otroške sup deske. Med supanjem imajo čudovito priložnost se povezati z naravo in migati na odprtem zraku. Take aktivnosti so za otroke zelo dragocene, sploh v časih, ko mlajše generacije čedalje manj migajo in čedalje več sedijo pred ekrani.

-30%
802,90 
-30%

Otroške SUP deske

SROKA 10′ Malibu 2021

535,10 
-20%

Otroške SUP deske

SROKA 10′ Easy 2021

399,20 

Če si želite, da je uporabniška izkušnja vašega otroka na supu boljša, priporočamo nakup sup deske, ki je posebno namenjena otrokom. Otroške sup deske so manjših dimenzij, da lahko otroci veslajo z manj napora.

Otroški supi imajo tudi manjše volumne (so tanjši), da jih otroci lažje nosijo, z njimi manevrirajo ter da lahko veslajo bližje ob telesu. Posledično vaš otrok vesla bolj pravilno in se izognete morebitnim poškodbam in bolečinam v zgornjih okončinah. Tak dizajn deske je tudi bolj varen, saj je v slučaju nezgode lažje prenašati in premikati manjšo, lažjo desko. Otroški sup je lahko vsestranske ali tudi race oblike.

Zavedamo se, da je kvaliteta in varnost na prvem mestu, ko se gre za vaše malčke. Zato nam je izjemno pomembno, da nudimo le otroške sup deske vrhunske kvalitete, ki vam bodo zagotavljali trpežnost, varnost in dolgo uporabo. Zato v Bananaway shopu ne boste našli nizkocenovnih desk vprašljive kvalitete. Ponosimo se z dolgoletno prakso ki temelji na dolgoročnem sodelovaju in zaupanju, zato našim kupcem nudimo le najboljše.

Če pri izbiri rabite pomoč, nas prosimo kontaktirajte in vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri popolne sup deske za vašega otroka, ki bo ustrezala njegovim potrebam in bila kos vsem avanturam, na katere se odpravi.

Otrokom priporočamo tudi otroška vesla , ne toliko zaradi nastavljanja višine, kot pa zaradi velikosti lopatk, da zajemajo manj vode.

Click outside to hide the compare bar
Compare