Rabljene sup deske

Kadar se odločamo za nakup rabljene sup deske moramo biti pozorni na več stvari, kot če bi imeli ogledano popolnoma novo sup desko.

A ne glede na to, ali se odločate za rabljen sup, ker si prizadevate za bolj trajnostno in okolju prijazno potrošnjo ali zato, ker bi radi dobili dober sup za manj denarja je Bananaway tukaj, da vam pri tej izbiri pomaga.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 3 od 3 rezultatov
Cenovni razpon
Izkušenost
-35%
Original price was: 609,00 €.Current price is: 395,85 €.
-40%
Original price was: 1.149,00 €.Current price is: 689,40 €.
-35%
Original price was: 1.399,00 €.Current price is: 909,35 €.

Kako izbrati rabljen sup?

Če se odločiš za nakup rabljenega supa, je pomembno, da veš, kje iskati. Bolha sup je en način iskanja rabljenega supa, kjer najdeš obsežno ponudbo supov iz druge roke. Izkušeni suparji redno menjavajo in nadgrajajujejo svojo opremo, da bi izboljšali svojo izkušnjo in hitreje napredovali.

Na drugi strani naša specializirana sup trgovina prodaja testne supe, rabljene supe od tečajev, včasih pa se najde tudi kakšen povsem nov, ugoden sup zaradi kakšne kozmetične napake.

Kdaj so rabljeni supi dobra izbira?

 • Super je, če poznaš lastnika,
 • super je, če veš, da je bil malo v uporabi (kar se tudi vidi),
 • super je, če iščeš sup boljše blagovne znamke po nižji ceni.
 • Pri Bananaway so rabljeni supi večinoma zelo kvalitetni supi priznanih znamk. Rabljeni supi so odlični tako za začetnike, kot tudi za izkušene suparje, ki iščejo poceni sup, ki bo primeren za njihove namene in potrebe, ne rabijo popolnoma nove deske ter iščejo ugodno rešitev.

  Na kaj paziti pri nakupu rabljene sup deske?

  Pri nakupu rabljene sup deske je pomembno, da se osredotočimo na nekaj ključnih stvari, ki nam bodo pomagale izbrati najboljši rabljen sup.

 • Stanje barv na supu: prva stvar na katero moramo biti pozorni, je stanje barv na supu. Če so barve zbledele, to lahko pomeni, da je bil sup prekomerno izpostavljen soncu. Prekomerna izpostavljenost sončnim žarkom lahko namreč povzroči hitrejšo obrabo materialov, kar lahko zmanjša trpežnost sup deske in zgodaj poči.
 • Morebitne poškodbe: druga stvar, na katero moramo biti pozorni, je, da ni sup flikan. Drugače je, če je sup poškodovan zaradi enkratne fizične poškodbe, kot če je flikan na spoju, saj jo pomeni, da lahko ta sup začne puščati še na drugih mestih.
 • Starost supa: tretja stvar, ki jo moramo upoštevati pri izbiri rabljene sup deske je starost supa. Starejši kot je sup, več možnosti za težave ima. Sicer se lahko hitro vidi, koliko je bil sup v uporabi in kako dobro je bil sup vzdrževan.
 • Dodani rezervni deli: četrta stvar, na katero morate biti pozorni, je, ali lahko dobite rezervne dele za ta sup. To je pomembno, saj boste morda morali zamenjati kateri koli del na supu, ki se obrabi ali poškoduje. Če proizvajalec ne ponuja rezervnih delov ali pa jih ni več mogoče dobiti, lahko to omeji uporabnost in trajnost supa. Zato je bolje izbrati sup rabljen z znano blagovno znamko, ki ima na voljo rezervne dele in ponuja učinkovito podporo strankam.
 • Pomembno je tudi, da se preveri, ali je rabljen sup primeren za našo težo in raven izkušenj. Če nisi prepričan/a, ali je rabljen sup primeren zate, nas prosim kontaktiraj. Z veseljem ti bomo pomagali pri izbiri rabljene sup deske, ki bo ustrezala tvojim potrebam in bila kos vsem avanturam, na katere se boš odpravil/a.

  RABLJEN SUP JE TRAJNOSTNA ODLOČITEV

  Poleg finančne ugodnosti rabljenih supov bi te radi spomnili, da ponovna uporaba športne opreme pozitivno vpliva tudi na okolje. Kot aktivni ljudje, ki večino svojega prostega časa preživljamo v naravi in globoko cenimo njeno pristnost in lepoto, ne moremo mimo dejstva, da sup deske niso izdelane iz naravnih, lahko razgradljivih materialov.

  Naravo smo dolžni ohranjati, zato v Bananaway shopu ponujamo tudi rabljene sup deske, ki so še vedno varne in uporabne in si želimo, da še koga popeljejo na vodne dogodivščine.