Rezervni deli

Rezervni deli za sup ti pomagajo podaljšati življenjsko dobo tvoje sup opreme.

Nakup sup deske je investicija, ki te lahko osrečuje vrsto let. Zato ji privošči malo ljubezni. Tu lahko najdeš rezervne dele za sup, za pumpo ter za veslo za sup. Najbolj pogosto iskani so vijaki za smernik, set za popravilo supa, lepilo za pvc, elastike in ventil za sup.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 24 od 35 rezultatov
Znamka
Barva
Cenovni razpon

Rezervni deli za sup

Če želimo zagotoviti, da so naše sup avanture varne in prijete, potem je priporočljivo, da imamo pri sebi tudi nekaj rezervnih delov za sup.

Najpogosteje iskani rezervni deli za sup so vijaki za smernik, zatiči za smerniki, ki so zelo majhni pa tudi smerniki sami, saj se ob neprimerni rabi ali pa enostavni nesreči lahko zlomijo.

Med najpomembnejšimi za rezervnimi deli za sup je zagotovo lepilo za sup oz. pvc lepilo in set za popravilo supa. Če pride do poškodbe našega supa, bomo z rezervnimi deli lahko hitro popravili poškodbe in se tako izognili prekinjenemu užitku na vodi. Set za vzdrževanje supa pa poskrbi, da je naš sup vedno čist in zaščiten pred soncem.

Ob majhni nepazljivosti lahko hitro poškodujemo ali odtrgamo tudi smernik za sup, ki skrbi za stabilnost našega supa in drži smer veslanja. Če je potrebna menjava smernika, je to enostavno, večinoma z vijakom in ploščico.

Red paddle Co smernik in Sroka smernik sta izdelana iz trpežne plastike in primerna za napihljive supe. Namestitimo ju z vijakom in ploščico.

Med rezervne dele za sup desko spadajo še: elastike za sup, nastavek za jadro, neoprenski ročaj supa, razne vrvice za letvice ter D-rinke.

PVC LEPILO

PVC lepilo je nujen pripomoček za vsakega lastnika SUP-a, saj omogoča hitro in enostavno popravilo manjših poškodb na naši sup deski.

LEPILO ZA SUP

Lepilo za SUP zagotavlja učinkovito popravilo različnih materialov, kot so PVC, neopren, guma in drugi. Uporabimo ga lahko za popravilo razpok, lukenj in drugih poškodb naše sup deske.

SET ZA POPRAVILO SUPA

Set za popravilo SUP-a vsebuje vse potrebne pripomočke, ki jih potrebujemo za hitro popravilo manjših poškodb na supu. Poleg lepila za SUP vsebuje tudi flike, aplikator in drugo dodatno opremo.

S tem setom bomo vedno pripravljeni na morebitne poškodbe naše sup deske med avanturami na vodi.

Dodelej obstoječi tekst naštej dele, ki jih na supu lahko zamenjamo...

Rezervni deli za veslo za sup

Veslo za sup je zagotovo ena izmed najpomembnejših komponent pri supanju, zato je zelo pomembno, da je naše veslo vedno v odličnem stanju. Četudi se veslo zdi kot kompaktno in trdo, se lahko zgodi, da se ob nepazljivosti poškoduje.

Če imamo pri sebi rezervne dele za veslo za sup, lahko hitro popravimo morebitne poškodbe in poskrbimo, da bo naše veslo pripravljeno na naslednjo avanturo.

Med najpogostejšimi rezervnimi deli za veslo za sup so poleg sistemov in sponk za nastavljanje višine vesla še ročaji za nastavljivo ali fiksno sup veslo.

Rezervni deli za pumpo za sup

Če se naša pumpa za sup pokvari ali preneha delovati, lahko to hitro pokvari našo izkušnjo na vodi. Brez pumpe ni supa, zato je ključno, da imamo na zalogi rezervne dele za pumpo za sup.

Rezervni deli za pumpo za sup so različni nastavki za pumpo, cevi, nastavki za cev, ventili, tesnila ter števec za pumpo.