Sup deske za več oseb

Kako narediti supanje še boljše? Tako, da se na sup spravite v družbi! A to ni le mogoče tako, da vsak pripelje svojo sup desko, saj obstajajo sup deske za več oseb.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Sup deske za več oseb so namenjene skupinskemu supanju in omogočajo varno prisotnost več oseb na eni deski. Obstajajo supi za dve osebi t.i. tandemi, supi za 4 osebe in supi za nekje 8 oseb.

Tandem sup je dobra rešitev za avanturistični suparski par, ki vedno supa skupaj in kdaj pa kdaj ob reki tudi kampira. Sup ima dovolj prostora, da s seboj vzameta šotora, spalke in hladilno skrinjo oziroma vse, kar boste rabili za oddih v naravi.

Supi za 4 - 8 oseb so izjemno zabavni in povezujoči, saj morajo osebe veslati usklajeno in delovati timsko. Najbolj primerni so za družine, skupine prijateljev, sodelavcev, študentske klube, teambuildinge, itd.

Pri supih za več oseb je jasno, da mora biti deska izjemno trdna in trpežna, saj bo prenašala več ljudi in verjetno dodatno opremo. Zato nam je izjemno pomembno, da nudimo le sup deske vrhunske kvalitete, ki vam bodo zagotavljale trpežnost, varnost in dolgo uporabo. Posledično v Bananaway shopu ne boste našli nizkocenovnih desk vprašljive kvalitete. Ponosimo se z dolgoletno prakso, ki temelji na dolgoročnem sodelovaju in zaupanju, zato našim kupcem nudimo le najboljše.

Če pri izbiri rabite pomoč, nas prosimo kontaktirajte in vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri popolne sup deske za več oseb, ki bo ustrezala vašim potrebam in bila kos vsem avanturam, na katere se odpravite.