Kateri sup je najboljŠI zate?

Reši kviz in pokazali ti bomo personaliziran izbor najbolj primernih supov glede na izkušnje, želje ter težo!

REŠI KVIZ IN IZBERI PRAVI SUP

TESTNI DNEVI SUP OPREME

Na brezplačnih testiranjih lahko preizkusiš supe različnih oblik, tehnologij in cenovnih razredov ter v 1 dnevu najdeš pravi sup za svoje želje.

PREVERI TERMINE IN LOKACIJE

Surf sup deske

Surf sup deske so namenjene supanju na valovih.

Surf supe prepoznamo po zaobljenih, širokih nosovih in ozkih repih, saj je zato sup na valu precej bolj okreten in hitro in učinkovito obrača. Običajno so krajši, dolgi med 7′ in 9′ (213 – 274 cm).

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Krajši supi so običajno debeli 10 cm, Red Paddle Co dodaja supu trdnost z RSS letvicami, ki se jih vstavi v reži na sredini, kjer stojimo.

Surf supi imajo en daljši smernik, boljši supi uporabljajo FCS smernik.

Vsak supar z malo izkušenj bi moral vedeti, da je načeloma za suparje veter najhujši neprijatelj. Nenehno svarimo pred nevarnostjo sunkov vetra in valov, ki za večino suparjev niso zaželjeni.

A za nekatere ljudi mirna voda ni dovolj. Prava avantura se začne šele takrat, ko s svojo sup desko lahko srečajo valove in se izkusijo v surfanju. Nas iskreno ne čudi, da nekateri naravno preidejo iz supanja v surfanje, saj se je supanje tam tudi začelo: med surfanjem v Havajih. A Surf SUP deske združijo eno in drugo v desko, ki je uporabna tako na mirni vodi kot v valovih.

Surf SUP deske so dizajnirane na tak način, da z njimi lahko poskusite surfati brez predhodnih izkušenj. Nudijo vam razgibano in vsestransko uporabniško izkušnjo in vas bodo lahko spremljale v katerikoli vodnih razmerah si boste tisti dan zaželeli.

Zavedamo se, da je kvaliteta in varnost na prvem mestu sploh, ko gre za športe na vodi. Zato nam je izjemno pomembno, da nudimo le sup deske vrhunske kvalitete, ki vam bodo zagotavljale trpežnost, varnost in dolgo uporabo. Zato v Bananaway shopu ne boste našli nizkocenovnih desk vprašljive kvalitete. Ponosimo se z dolgoletno prakso, ki temelji na dolgoročnem sodelovaju in zaupanju, zato našim kupcem nudimo le najboljše.

Če pri izbiri rabite pomoč, nas prosimo kontaktirajte in vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri popolne surf SUP deske, ki bo ustrezala vašim potrebam in bila kos vsem avanturam, na katere se odpravite.