Kateri sup je najboljŠI zate?

Reši kviz in pokazali ti bomo personaliziran izbor najbolj primernih supov glede na izkušnje, želje ter težo!

REŠI KVIZ IN IZBERI PRAVI SUP

TESTNI DNEVI SUP OPREME

Na brezplačnih testiranjih lahko preizkusiš supe različnih oblik, tehnologij in cenovnih razredov ter v 1 dnevu najdeš pravi sup za svoje želje.

PREVERI TERMINE IN LOKACIJE

Windsup deske

WindSUP deske so namenjene tistim suparjem, ki se pogosto zadržujejo na morju ali na vetrovnih sup lokacijah ter bi radi sup uporabljali tudi v vetrovnih razmerah kot windsup oz. kot sup z jadrom.

Filter izdelkov Prikaz enega rezultata
Znamka
Cenovni razpon
Debelina supa
Širina supa
Izkušenost
Vrsta supa
Dolžina supa
-10%
Original price was: 1.399,00 €.Current price is: 1.259,10 €.

Kaj je windsup?

Windsup je inovativen koncept, ki združuje supanje in windsurfanje. Windsup je sup z jadrom, ki ima obliko vsestranske deske, a je dodelan z windsurf elementi, da sup lahko poleg supanja uporabljamo tako pri mirnih kot tudi v vetrovnih pogojih.

Če ni vetra, lahko uživate v supanju, če pa zapiha, preprosto dodate jadro in se rekreativno peljete. Deska je dovolj velika in stabilna, da poleg sebe prevažate še otroka, partnerja ali celo pasjega prijatelja.

Ta sup deska z jadrom je namenjena vsem ljubiteljem vodnih športov, ki si želijo izkoristiti prednosti obeh aktivnosti na eni sami deski.

Windsup - Vsestranska deska za različne uporabnike in priložnosti

Windsup deske so zasnovane za različne vrste uporabnikov in priložnosti, ki se pojavijo na vodi. Windsup ali sup z jadrom je idealna izbira za tiste, ki želijo uživati v supanju v brezvetrju in nato preprosto namestiti jadro, ko se pojavi rahel vetrček.

Windsup je odličen tudi za družine, kjer lahko mama zjutraj izvaja jogo na vodi, medtem ko očka popoldne izkoristi prijeten maestral za jadranje na deski. Prav tako je priljubljen med otroki, ki se želijo poditi po morju z veslom in hkrati narediti prve korake v jadranju na deski.

Zaradi svoje dolžine, širine, litraže in stabilnosti je windsup primeren tudi za učenje in začetke v svetu jadranja na deski.

Kakšen je najboljši sup z jadrom?

Ko izbiramo "best windsup" oz. napihljiv sup z jadrom moramo biti pozorni na nekaj ključnih elementov:

1. Mehanizem za jadro

Večina sup desk ima mehanizem za jadro vgrajen v notranjost supa. Red Paddle Co se je pri modelu 10'7 Windsurf izognil temu posegu v desko in je mehanizem dodal na vrh supa.

Pri Red Paddle Co je mehanizwm za jadro univerzalno, kar pomeni, da lahko v mehanizem vstavimo katerokoli windsurf jadro.

2. Gredlo namesto smernika

Večina windsupov ima predvidena 2 smernika – enega za supanje in drugega za windsupanje. Vendar ima gredlo ima veliko večjo površino, zato lahko precej bolje drži smer in je bolj odziven v močnejšem vetru. To zagotavlja večjo stabilnost in boljšo zmogljivost v vetrovnih pogojih.

Red Paddle je odličen primer napihljivega supa z jadrom, ki je razvil sup, v katerega je mogoče vstaviti gredlo, da se windsup lahko uporablja tudi v močnejšem vetru.

Ta windsup set je odlična izbira za tiste, ki želijo uživati v kombinaciji supanja in windsurfanja na visoki ravni.

Tehnologija windsupa – Red Paddle inovacije za vrhunsko izkušnjo

Red Paddle Co 10'7 Windsurf je windsup deska, ki se ponaša s številnimi tehnološkimi inovacijami za zagotovitev vrhunske izkušnje uporabnikov. Deska je izdelana s posebno tehnologijo, ki združuje vzdržljivost, zmogljivost in enostavnost uporabe.

Deska je izdelana iz MSL materiala, ki zagotavlja izjemno trdnost in togost, obenem pa ohranja nizko težo. Ta tehnologija omogoča, da je deska trpežna in vzdržljiva ter se lahko uporablja v različnih pogojih, brez kompromisov glede zmogljivosti.

Dodatna inovacija na tej deski je mehanizem za jadro, ki je pritrjen na vrhu deske. To omogoča nemoteno supanje brez poseganja v notranjost supa, obenem pa nam omogoča, da hitro in enostavno pritrdimojadro, ko se pojavijo vetrovni pogoji.

WINDSUP KOMPLET – Vse kar potrebujete za popolno windsup izkušnjo

Windsup komplet, znan tudi kot windsup set, vsebuje vse, kar potrebujemo za uživanje v popolni windsup izkušnji. Ti seti ponujajo celovito rešitev, ki vključuje napihljivo sup desko z jadrom, gredlo, jambor, plavuti in včasih tudi dodatke, kot so varnostna vrvica, tlačilka za napihovanje in torba za prenašanje.

Izbira kakovostnega windsup kompleta je ključna za maksimiranje windsupanja. Takšen windsup set nam omogoča, da imamo na enem mestu vse potrebno, kar nam olajša pripravo in izvedbo na vodi.

Blagovne znamke, kot je na primer Red Paddle Co, ponujajo visoko kakovostne windsup sete, ki so zasnovani z mislijo na optimalno zmogljivost in trajnost.

Windsup cena kompleta se lahko razlikuje glede na vključeno opremo in blagovno znamko. Pomembno pa je upoštevati, da ne izbirate samo glede na ceno, temveč tudi glede na kakovost, prilagodljivost in ustreznost opreme vašim potrebam.

Red Paddle Windsup vs. Sup z jadrom Lidl - Primerjava zahtevnosti in kakovosti

Ko gre za izbiro windsupa, se pogosto soočamo z odločitvijo med priznano blagovno znamko, kot je Red Paddle, in dostopnejšimi možnostmi, na primer sup-a z jadrom iz Lidla.

Pri primerjavi med Red Paddle Windsupom in supom z jadrom iz Lidla je ključno upoštevati razlike v zahtevnosti in kakovosti. Red Paddle je priznana blagovna znamka, ki ponuja visoko kakovostne windsupe z odlično zmogljivostjo, posebej zasnovane za supanje in uporabo jadra v vetrovnih pogojih. Njihovi kompleti vključujejo vrhunsko opremo, medtem ko supi z jadrom iz Lidla ponujajo dostopnejšo alternativo, vendar z nižjo kakovostjo in zmogljivostjo.

Če pri izbiri potrebujete pomoč, nas prosimo kontaktirajte in vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali pri izbiri prave sup deske, ki bo ustrezala vašim namenom in potrebam.