Windsup deske

WindSUP deske so namenjene tistim suparjem, ki se pogosto zadržujejo na morju ali na vetrovnih sup lokacijah ter bi radi sup uporabljali tudi v vetrovnih razmerah kot windsup.

NA ZALOGI 20.1.2022
1.399,00 

Wind supi imajo obliko vsestranske deske, a so dodelani z windsurf elementi, kar pomeni, da imajo na sredini deske vstavljen mehanizem, v katerega se lahko vstavi windsurf jadro. Pri Red Paddle Co so ti mehanizmi univerzalni, kar pomeni, da se v mehanizem lahko vstavi katerokoli jadro.

Da lahko windSUP deske držijo smer v vetru, imajo na sredini nameščen dodaten US fin box, v katerega se vstavi dodaten smernik le takrat, ko supamo z vetrom. Red Paddle Co je razvil naprednejši windsup, ki ima na sredini posebno režo, v katero lahko vstavimo kobilico in zato sup bolje drži smer tudi v močnejšem vetru./p>

Kateri sup so primerni za kateri namen?

Wind 10'7 – sup z winsurf mehanizmom in dvema smernikoma >> namenjeno suparjem, ki bi se preizkusili v windsurfanju Windsurf 10'7 – sup z winsurf mehanizmom in kobilico >> namenjeno izkušenim windsurferjem oz. zelo ambicioznim suparjem.

Pomembno nam je, da nudimo le supe vrhunske kvalitete, ki vam bodo zagotavljali trpežnost, varnost in dolgo uporabo. Zato v Bananaway shopu ne boste našli nizkocenovnih desk vprašljive kvalitete. Ponosimo se z dolgoletno prakso, ki temelji na dolgoročnem sodelovaju in zaupanju, zato našim kupcem nudimo le najboljš opremo za supanje.

Če pri izbiri rabite pomoč, nas prosimo kontaktirajte in vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali pri izbiri prave sup deske, ki bo ustrezala vašim namenom in potrebam.

Click outside to hide the compare bar
Compare