SUP pumpe, kompresorji ter nastavki za lažje napihovanje supov. Izbiro kompresorja priporočamo glede na maksimalni pritisk, ki ga sup lahko zdrži (do 14,5 ali do 22 psi).Preberi več...

Z izbiro prave SUP pumpe si lahko izjemno olajšate postopek pumpanja supa. V Bananaway shopu boste našli različne opcije in sicer ročne pumpe in električne pumpe ali kompresorje.

Ročne pumpe
Ročna pumpa je pumpa, ki jo boste potiskali na roke in tako napihnili sup. Obstajajo pumpe z enim in dvemi cilindri, in pumpe z enojnim ali dvojnim delovanjem.
Pumpe z dvojnim delovanjem napihujejo sup s potiskom in potegom ročke in tako hitreje napihnejo sup. Dvojno pumpanje lahko izklopite proti koncu napihovanja, ko boste za poteg ročke rabili več energije, kot za potisk. Tako prilagodite pumpo za zadnjih par vpihov in zlahka dosežete željeni pritisk v supu.

Pumpe z dvema cilindroma pa vam omogočajo, da na začetku sup pumpate hitreje z obema cilindroma, ko pa napihovanje postaja težje prestavite na le eden cilinder in tako lažje sup napumpate do popolnega pritiska. Take pumpe so izjemno zaželjene med suparji, saj čas napihovanja supa in napor pri pumpanju dobesedno prepolovijo.

Električne pumpe in kompresorji
Če želite da je vaš sup napihnjen brez napora, je električna pumpa ali kompresor prava izbira za vas. Električno pumpo namreč le priklopite v elektriko (akumulator od avta ali avto vtičnico), nastavite željeni pritisk in bo pumpa začela napihovati sup. Automatsko bo prenehala pumpati, ko je željeni pritisk dosežen.

Če pri izbiri SUP pumpe rabite pomoč nas prosimo kontaktirajte in vam bomo pomagali izbrati pumpo, ki bo ustrezala vam in vašim potrebam.