Pri Bananaway radi poskrbimo za čisto vsako stvar, ki vam bo naredila dan na supu lepši. Zavedamo se, da je lahko transport supa včasih nespreten, zato vam ponujamo različne dodatke, ki vam bodo olajšali prenašanje deske in opreme. Preberi več...

Naramnice za transport
Naramnice za transport lahko bistveno olajšajo prenašanje supa.
Brez naramnice sup date na bok in ga primete za ročko na sredini deske. Vsa teža deske je torej na vaši roki in če ga spustite, pade.

Naramnica je pa trak, ki se pripne na sup tako, da ga lahko nosite na ramenu in je teža bolj enakomerno razporejena. Prav tako boste imeli eno prosto roko, s katero boste lahko nosili dodatno opremo do vode.
Trakovi so oblazinjeni in oblikovani za udobno nošenje.

Varnostne vrvice 2 v 1
Zato ker je varnostna vrvica tudi nepogrešljivi del suparske opreme obstajajo tudi 2 v 1 izdelki, kot je ESEA strap, ki združujejo funkcijo transportnega traku in varnostne vrvice v enem.

Nosilci in vozički
Za tiste, ki svoj sup prenašajo na strehi od avta ponujamo tudi gurtne za varno pritrjevanje, zaščitne pene za strešne nosilce in vozičke za transport supa od avta do vode in nazaj.
Vozičke lahko pripnete tudi na kolo ali rinete oziroma vlečete peš, če se na supanje odpravljate brez avta.

Bananaway shop torej poskrbi za vse, kar bi lahko rabili za varen in udoben transport vašega supa in opreme.

Če rabite pomoč pri izbiri je pa Bananaway ekipa tukaj za vas. Z veseljem vam pomagamo, zato nas prosimo kontaktirajte in vam pomo pomagali izbrati opremo za transport, ki bo ustrezala vam in vašim potrebam.

19,95 
199,00 

Dodatki za supanje

Gurtna za varno pritrjevanje

10,00 14,00 
35,00 

Supi, vesla in dodatki

ESEA STRAP I Adapter za pas

9,95 

Dodatki za supanje

Mystic trak za nošenje supa

29,99