Fiksna sup vesla

Kakovostno veslo ki ustreza točno vam in vašim potrebam vam lahko neizmerno izboljša izkušnjo supanja. Fiksna sup vesla so popolna za tiste suparje, ki vedo točno kaj si želijo. Imajo številne prednosti, med ostalim tudi manjšo težo in boljšo trpežnost.

399,00 

Pri Bananaway se zavedamo, kako pomembno je izbrati primerno veslo za supanje, zato boste v naši trgovini našli tudi fiksna sup vesla izjemne kakovosti. A zakaj izbrati prav fiskno veslo za supanje?

Prvič, so fiksna vesla ponavadi lažja od nastavljivih. Razlog je enostaven, saj vsaka dodatna možnost nastavitve prinaša dodaten material in posledično večjo težo.

Drugič, so taka vesla bolj trpežna. Ker so izdelana iz enega kosa, je manj gibljivih delov in posledično manj možnosti za poškodbe in zlome.

Tretič se fiksna vesla enakomerno upogibajo skozi celotno dolžino vesla, kar je lahko pomembno sploh za bolj izkušene suparjih.

Nenazadnje pa je tudi res, da je pri fiksnem veslu manj možnosti da voda uide v veslo in povzroči trajne poškodbe v notranjosti vesla.

Naj še omenimo, da so ponavadi fiksna sup vesla bolj poceni, kot nastavljiva sup vesla primerljive kakovosti, saj ne boste dodatno plačali za mehanizme nastavljanja.

Zavedamo se, da je kvaliteta in varnost na prvem mestu sploh, ko gre za športe na vodi. Zato nam je izjemno pomembno, da nudimo le vesla vrhunske kakovosti. Zato v Bananaway shopu ne boste našli nizkocenovnih vesel vprašljive kvalitete. Ponosimo se z dolgoletno prakso, ki temelji na dolgoročnem sodelovaju in zaupanju, zato našim kupcem nudimo le najboljše.

Če pri izbiri rabite pomoč, nas prosimo kontaktirajte in vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri popolnega vesla, ki bo ustrezalo vašim potrebam.