Otroška sup vesla

Kakovostno veslo ki ustreza točno vam in vašim potrebam vam lahko neizmerno izboljša izkušnjo supanja. Enako velja za otroke, ki potrebujejo otroška sup vesla posebne velikosti in dizajna, ki jim bo olajšalo veslanje in zmanjšalo možnosti za poškodbe.

Filter izdelkov Prikaz 1 - 2 od 2 rezultatov
Znamka
Tip vesla
Material ročaja
Lopata
Cenovni razpon

Pri Bananaway se zavedamo, kako pomembno je veslati z veslom, ki je pravilne dolžine in dizajna za naše potrebe, zato boste v naši trgovini našli tudi otroška sup vesla. Zakaj pa otroci rabijo posebna vesla?

Otroci manjši, zato bo primerno veslo za njih tudi krajše. Mogoče ste mislili, da lahko navadno nastavljivo veslo skrajšate, in je to to, a nas to pripelje do naslednje točke.

Otroška sup vesla so lažja od navadnih, tudi tista, ki so nastavljiva. Otroci nimajo še toliko moči v zgornjih okončinah, zato jim prav pride lažje veslo, ki ga bodo zlahka držali med supanjem. Pri tem jim pomaga tudi manjša lopatka, ki bistveno olajša zaveslaje. Tako bo vaš otrok lahko dlje časa veslal in užival.

Dodatna razlika je tudi ta, da je ročaj ožji, in ga majhne rokice lažje primejo.

Zavedamo se, da je kvaliteta in varnost na prvem mestu sploh, ko gre za otroke. Zato nam je izjemno pomembno, da nudimo otroška sup vesla vrhunske kakovosti. Zato v Bananaway shopu ne boste našli nizkocenovnih vesel vprašljive kvalitete. Ponosimo se z dolgoletno prakso, ki temelji na dolgoročnem sodelovaju in zaupanju, zato našim kupcem nudimo le najboljše.

Če pri izbiri rabite pomoč, nas prosimo kontaktirajte in vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri popolnega vesla, ki bo ustrezalo željam in potrebam vašega otroka.