kajtanje

Z izjemnim tehnološnim razvojem kite opreme in postopkov učenja je kajtanje preraslo označbo adrenalniski šport in postalo priljubljena aktivnost športnih navdušencev in ljubiteljev večnega poletja! Na tej strani te čakajo vse informacije o tečajih, kite potovanjih, opcijah izposoje in nakupa opreme. Ne zamudi tudi informativnih blogov.

tečaji kajtanja

kite_spoznavni_normalSPOZNAVNI

kite_zacetni_normalZAČETNI

kite_klinika_normalKLINIKA

kite_osvezitveni_normalOBNOVITVENI

kajt potovanja

Uporabne informacije iz našega bloga

ZAKAJ POTOVATI Z BANANAWAY ?

NEKAJ VEČ KOT KAJT POTOVANJE!

V Bananaway kite potovanjih se predajamo vodnim užitkom na najboljših spotih po svetu, hkrati pa kajtanje načrtno prepletamo z okušanjem pristne lokalne kulture. Hrana, žur, jezik, templji, prakse,… ker smo radi domači in živimo kot lokalci.

NA PRAVIH DESTINACIJAH V PRAVEM ČASU

Destinacije, termini, predvsem pa potek samega potovanja so skrbno načrtovani. Ni prostora za naključja! Na izbrano destinacijo te peljemo v statistično gledano najbolj vetrovnem obdobju, sprejemljivi so le varni spoti, da lahko v kajtanju uživate tako začetniki, kot napredni kajtarji.

ŠOLA KAJTANJA Z ZGODOVINO

Učimo že od leta 2008. Pričakuješ lahko varen in zabaven tečaj v optimalnih pogojih predvsem pa visoko stopnjo znanja v relativno kratkem času, saj postopek učenja pa prilagajamo vsakemu posamezniku! Učimo po mednarodnih IKO standardih, ki jih kombiniramo s pridobljenimi dolgoletnimi izkušnjami.

INŠTRUKTOR JE TVOJ »KITE BUDDY«

Tudi če nisi v šoli kajtanja, te oko inštruktorja spremlja od daleč. Morebitno pomoč lahko pričakuješ tako na spotu kot tudi v prostem času. Zjutraj te spodbuja k raztegovanju mišic, na spotu ujame lepo »action« fotko, ko se znoči pa prispeva party ideje.

KITE POTOVANJA ZA VSAKOGAR

Ni okvirjev in omejitev. Z nami potujejo odprti posamezniki, družabni pari in športne družine, ki radi osvajajo svet v dobri družbi in izkušajo najboljše, kar ponuja lokalna scena.

SPOZNAJ NOVE, AKTIVNE LJUDI

Raztegni meje svojega sveta in deli nepozabne izkušnje z novim krogom prijateljev, ki je prav tako obseden z vetrom, potovanji in dogodivščinami kot ti!

RAZŠIRI POGLED NA SVET

Izkušnje so tiste, ki nas definirajo, zato se nam pridruži na potovanju in spij čaj z beduini, se ogrni med obiskom budističnega templja, kuhaj s čudovito nenavadnimi začimbami, nauči otroke kakšno novo angleško besedo, najdi svoj notranji zen med jutranjo jogo, splezaj na vrh Sygiriye, se pusti gostiti tipični italijanski domačiji, predvsem pa širi nasmeh in svoje iskrive oči s širnim svetom.

NE SKRBI, ZA VSE POSKRBIMO MI

Rezerviramo ti let, uredimo prevoz do letališča, pripravimo pakete z namestitvijo za različne želje in vsak žep, izberemo top dodatne aktivnosti, najdemo ti razgibano družbo, ustvarimo dober vajb in nudimo vpogled v lokalne skrivnosti.

REZERVIRAJ ČIM PREJ

Predlagamo, da potovanja planiraš vsaj pol leta v naprej! Profitiraš sam/a, ker se boš lahko česa veselil/a, hkrati pa tudi nam zelo pomagaš pri organizaciji potovanja. Z zgodnjimi prijavami lahko poiščemo tudi ugodnejše lete in prilagodimo potovanje, da bo ugodnejše za vse!

paznja

BANANAWAY OPOZARJA
NE SPREJEMAMO ODGOVORNOSTI ZA TVOJO NOVO OBSESIJO V ŽIVLJENJU – SLEDENJE VETRU TUDI NA NAJBOLJ ODDALJENE KOTIČKE SVETA

paznja