OBNOVITVENI TEČAJ KAJTANJA

Obnovitveni oz. nadaljevalni tečaj je individualni tečaj kajtanja, ki ti pomaga osvežiti oz. nadgraditi znanje, ki si ga že pridobil/a na začetnem tečaju kajtanja.

Morda ti je zmanjkalo časa, morda je zmanjkalo dobrih pogojev, da bi suvereno speljal/a ali pa je od zadnjega kajtanja minilo že toliko časa, da bi želel/a znova ponoviti vse korake pod budnim nadzorom inštruktorja.

Tvojo varnost in visoko stopnjo znanja v relativno kratkem času postavljamo na prvo mesto, hkrati pa bomo tudi celoten postopek učenja prilagodili tvojemu karakterju!

Izhajamo iz tvojega kajtarskega predznanja
Obnovitveni tečaj kajtanja Goran

KDAJ V OBNOVITVENI / NADALJEVALNI TEČAJ? 

Obnovitveni / nadaljevalni tečaj kajtanja ti priporočamo, če:

  • če si na koncu začetnega tečaja kajtanja ravno speljel/a, ampak se še ne voziš upwind,
  • če se po koncu začetnega tečaja še ne počutiš ravno suvereno in samostojno ter bi želel/a svoje znanje še malo utrditi in nadgraditi,
  • želiš po daljšem premoru svoje znanje kajtanja hitro obnoviti in osvojiti vse novosti.

KAJ VKLJUČUJE OBNOVITVENI OZ. NADALJEVALNI TEČAJ?

Obnovitveni / nadaljevalni tečaj vključuje 6 individualnih ur v družbi izkušenega kite inštruktorja, ki se 100% posveti le tebi. Inštruktor zelo na hitro preveri nivo obstoječega znanja ter nadgradi primanjkljaje ter ti pomaga do samostojnosti v kratkem času. Cena tečaja je 300 €. 

Tečaj ne vključuje kite opreme, lahko pa si jo izposodiš. Cena izposoje kite opreme (kite, bar, deska, trapez) je 300 €/teden oz. 250 €/teden v primeru najema za 14 dni.  

Nadebudni tečajniki

KJE POTEKA OBNOVITVENI / NADALJEVALNI TEČAJ KAJTANJA?

Obnovitveni / nadaljevalni tečaj poteka na kateremkoli Bananaway potovanju, kjer so pogoji primerni za izvedbo tečaja kajtanja.

PO TEČAJU NISI SAM/A!

Inštruktor te vedno spremlja od daleč in ti pomaga z malimi nasveti, tudi ko se tečaj kajtanja zaključi! 

Osvežitveni tečaj kajtanja
Kajtanje in lokalna kultura

KITE POTOVANJA Z LOKALNO IZKUŠNJO!

Ne gre samo za kajtanje. Spoznaj način življenja, kulturo, hrano, prepusti se avanturističnim izletom in postani bogatejši/a za novo izkušnjo, ki bo nedvomno malo spremenila tvoj pogled na svet.

REZERVIRAJ KAJTARSKE POČITNICE ČIM PREJ!

Kvaliteta je pred kvantiteto! Število tečajnikov na potovanju je omejeno, zato si svoje mesto rezerviraj čim prej. Hitra rezervacija pomaga tudi tvoji denarnici, saj so letalske karte vedno ugodnejše!