Kako najhitreje napihnem sup, ko je otrok najbolj tečen?

napihovanje supa z otrokom

Otroci obožujejo supanje, saj jim ta aktivnost predstavlja pravi žur, a včasih težko razumejo, da je potrebno za zabavno v vodi nekaj priprav in postanejo neučakani. Da se supanje ne bo začelo z našo slabo voljo in da bodo otroci lažje počakali, da je sup pripravljen, ti predstavljamo nekaj nasvetov, kako napihniti sup v družbi otrok.

4 NAČINI, KAKO NAJHITREJE IN BREZ SIVIH LAS NAPIHNEMO SUP Z OTROKOM:

1. OTROK NAJ POMAGA Z NAPIHOVANJEM

Večina otrok se zelo razveseli, če jih vključimo v proces in jim dovolimo pomagati oziroma še bolje je če mu napihovanje predstavimo kot igro. Seveda pa lahko otrok tudi kar sam napihne sup.

2. OTROKA ZAMOTIMO KAKO DRUGAČE

Če otroka ne znamo prav motivirati oziroma ne predstavimo napihovanja kot igre mu bo napihovanje najverjetneje zanimivo le prvič. Zato razmisli, kako bi mu napihovanje vedno naredil/a zanimivo, pripravi različne igrice itd.

Če samo napihovanje supa ni zanimivo,  otroku damo kakšno drugo delo. Naj pripravi veslo ali pa preveri, če imata vse potrebno za supanje. Sicer ti ne preostane drugega, kot da ga zamotiš nekako drugače. Ali se gre namazat s kremo ali naj poje kakšen korenček 😀

Katero desko izbrati za supanje z otrokom
3. MED NAPIHOVANJEM NAJ SE OTROK PRIPRAVI NA SUPANJE

Otroku lahko med napihovanjem naročimo naj se pripravi na supanje in se takrat, ko napihujemo sup obleče v primerna oblačila ter obutev.

4. PRISKRBIMO SI KOMPRESOR, KI NAPIHOVANJE SUPA POHITRI

Če se želimo povsem izogniti napihovanju in neučakanosti otroka, si lahko omislimo tudi kompresor, ki sup napihne sam, medtem ko sami svoj čas raje posvetimo otroku, ki nas potrebuje.  Moramo izpostaviti, da so kompresorji namenjeni napihovanju enega ali dveh supov, kar je v večini primerov dovolj.

Na splošno pa je supanje z otrokom super in če še nisi prepričan/a, da je to nekaj, kar bi lahko skupaj počel/a na morju, ti odgovor pomaga najti blog o supanju z otroki in blog o zabavnih igricah, ki jih lahko izvajata na supu.

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja