kite-klinika

KITE KLINIKA

Kite klinika je tvoja nova prijateljica, ki ti pomaga napredovati na vsakem kajt potovanju. Prijateljica, ki te spremlja med kajtanjem, popravlja napake, nadgrajuje tvojo tehniko, usmerja tvoj napredek in te pripelje do cilja, ki si ga zastaviš.

KDAJ BI TI KITE KLINIKO PRIPOROČILI?

Kite kliniko ti priporočamo, če:

  • se boš udeležil(a) kite potovanja in bi rad(a) v tem času čim bolj napredoval(a),
  • se že pelješ, ampak ti morda kajtanje proti vetru (upwind) predstavlja težave,
  • po suveri vožnji z vetrom in proti vetru (down- in upwind) se želiš naučiti obračati s stilom ali poskusiti svoj prvi skok,
  • si želiš poskusiti kakšen trik (back roll, front roll, transition jump), si se ga morda lotil(a) sam(a), vendar si obstal(a) na neki točki in ugotovil(a), da mogoče vseeno potrebuješ kakšen mini nasvet. Pogosto je rešitev zelo preprosta!

Kite klinika se popolnoma prilagodi tebi in tvojemu predhodnemu znanju. Zaupaš nam svojo težavo oz. željo, ki ti jo izkušeni IKO inštruktor pomaga rešiti oz. izpolniti. Tvoje učenje bo učinkovitejše, manj naporno, možnost, da se med učenjem poškoduješ, bo manjša, ti pa konec dneva veliko bolj zadovoljen(a).

KJE POTEKA KITE KLINIKA?

Na kateremkoli Bananaway potovanju, kjer so pogoji primerno za izvedbo tečaja kajtanja.

Spomladi in poleti lahko izbiraš med bližnjimi lokacijami kot so Sardinija (Italija)Lefkada (Grčija), Neretva (Hrvaška), ki so tudi najugodnejše.

Jeseni in pozimi pa te peljemo na bolj eksotične destinacije, kot so Mauritius, Brazilija, Šrilanka, Karibi ali Maroko. Združi ljubezen do potovanj in športne aktivnosti!

KAJ VKLJUČUJE KITE KLINIKA?

Kite klinika vključuje konkretne praktične nasvete in nenehno spremljanje izkušenega IKO inštruktorja. Cena 6 urnega programa: 120 €.

Program se izvaja z lastno opremo, v kolikor je nimaš, si jo lahko izposodiš pri nas. Cena: 250 €/teden.

KITE POTOVANJA Z LOKALNO IZKUŠNJO!

Ne gre samo za kajtanje. Spoznaj način življenja, kulturo, hrano, prepusti se avanturističnim izletom in postani bogatejši/a za novo izkušnjo, ki bo nedvomno malo spremenila tvoj pogled na svet.

REZERVIRAJ KAJTARSKE POČITNICE ČIM PREJ!

Kvaliteta je pred kvantiteto! Število udeležencev na tečaju je omejeno, zato si svoje mesto rezerviraj čim prej. Hitra rezervacija pomaga tudi tvoji denarnici, saj so letalske karte vedno ugodnejše!

Izberi lokacijo, ki ti ustreza!

[cool-timeline type=”horizontal” category=”210″ skin=”default” designs=”design-2″ show-posts=”10″ order=”ASC” items=”4″ icons=”YES”]