Naroči katalog Red Paddle Co

Nadaljna prodaja sup opreme Red Paddle Co

Supanje velja za enega najhitreje rastočih vodnih športov na svetu.

  • Ali vaše podjetje razmišlja, da bi supanje vpisalo med svoje storitve?
  • Se spogledujete s prodajo sup opreme oziroma izposojo sup opreme?
  • Bi radi poskrbeli, da se bodo vaše stranke ob uporabi sup opreme res dobro počutile?
  • Bi radi kupili opremo, ki vam je po enem letu ne bo treba zamenjati?

Če ste na enega od zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno in če vam je pomembna kvalitetna izkušnja vaših strank, preberite, zakaj bi morali delati z nami.

stopite v stik z nami

BANANAWAY JE DISTRIBUTER ZA RED PADDLE CO ZA SLOVENIJO IN HRVAŠKO!

Ne zadovoljite se z vsakršno sup opremo, temveč izberite takšno, ki vam zagotavlja dolgoročne rešitve.

Bananaway je distributer za Red Paddle Co napihljive sup deske in dodatno sup opremo. Red Paddle Co se že 10 let se ukvarja izključno z razvojem napihljivih sup desk in zato nismo priča le vrhunskim izdelkom, ampak mnogim patentiranim inovacijam. RSS letvice, dvojna Titan pumpa in predvsem leta 2016 razvita tehnologija MSL fusion, pomembno krojijo industrijo napihljivih supov in postavljajo supanje nivo višje.

Z letom 2018 je Bananaway postal distributer za znamko dodatkov za vodne športe Red Original.

Red Paddle Co logo

Zakaj izbrati napihljive deske red paddle co?

USMERJENOST V NAPIHLJIVO TEHNOLOGIJO:  Red Paddle Co se ukvarja le z razvojem napihljive tehnologije, ki rezultira patente in inovacije na področju supanja (RSS letvice, Titan pumpa, nova MSL fusion tehnologija, tehnologija nastavljanja vesel).

NOV STANDARD VZDRŽLJIVOSTI: najnovejša MSL fusion tehnologija zmanjša možnost tako hitrih poškodb kot tudi eliminira možnost razslojevanja, do katere zelo pogosto prihaja pri dvoplastnih sup deskah nekje v 2 letih.

NOV STANDARD TRDNOSTI: MSL fusion tehnologija prinaša večjo trdnost deske pri nižjem pritisku.

BOLJŠA IZKUŠNJA NA RAZBURKANEM MORJU: večja trdnost sup deske pomeni večjo stabilnost in tako boljšo izkušnjo uporabnikov tako na razburkanem morju kot na mirnih jezerih.

LAŽJA UPORABA: zaradi tehnologije izdelave so deske lažje za prenašanje.

NAJBOLJŠA GARANCIJA V INDUSTRIJI: Red Paddle Co stoji za kvaliteto, priznava 2. letno garancijo na sup deske.

POMOČ PARTERJEM IN UPORABNIKOM: Red Paddle Co postavlja pomoč uporabnikom visoko na prioritetno lestvico in tako morebitne težave rešuje hitro.

POMEMBNOST BLAGOVNE ZNAMKE: če je za vaše stranke dovolj dobro le najboljše, je danes Red Paddle Co edina smiselna izbira. Na blagovno znamko prisegajo tako uporabniki, kot prodajalci sup opreme kot specializirani sup mediji SUPconnect, zato je model Ride 10’6 prejel nagrado: Best Inflatable SUP board 2016.

Customer Service

bananaway je distributer za različne blagovne znamke

RED PADDLE CO

Red Paddle Co je priznan proizvajalec visokokakakovostnih in tehnološko naprednih napihljivih sup desk. Njihov tim verjame, živi in diha sup in zato tudi uživa v odkrivnju novosti, ki sup svet napravijo edinstvene, svobodne in zabavne.

oneill

NEOPRENI O’NIELL

O’Neill je legendarna kalifornijska surferska blagovna znamka. Proizvaja visokokakovostna oblačila za šport in prosti čas.

WAXX

OBLAČILA WAXX

Inspiracija za nastanek blagovne znamke Waxx je prišla iz njihovega potovanja okoli sveta, kar se izraža tudi v zanimivih potiskih in lahkotnih materialih njihovih shortov, spodnjic, majic, kap in ostalih izdelkov.

SLACKSTAR

Slackstar je nemška blagovna znamka, ki proizvaja slackline (gurtne) – adrenalinski pripomočke za izboljšanje ravnotežja in koordinacije.

Stopite v kontakt z nami

Dovolite nam, da vam pomagamo z lastnimi 5-letnimi izkušnjami in svetujemo, kakšna oprema je za vaše podjetje najbolj primerna.

Na kratko nam zaupajte, s čim se ukvarjate in o kateri opreme razmišljate. V kratkem vas bomo kontaktirali in pripravili posebno ugodno ponudbo.

koristne informacije iz naših blogov