Najboljši napihljiv sup po izboru revije Sup connect je Red Paddle Co

Napihljiv sup Red Paddle Co 10’6 Ride MSL je v izboru medija SUP Connect ponovno osvojil nagrado za najboljši napihljiv sup – »Gear of the year 2018«.

Eden od najbolj znanih medijev v suparski indurstriji je že devetič zapovrstjo izbiral najboljše v supanju in jim podelil veliko nagrado “Gear of the year”.

Napihljiv sup - Red paddle Co Ride 10'6''

Najboljši napihljivi sup

Revolucionarna »MSL fusion« tehnologija, ki nima konkurence

Red Paddle Co 10’6 Ride MSL je že nekaj let najpopularnejši, najbolj prodajan napihljiv sup na svetu! Nagrado Gear of the year je v preteklosti že prejel in letos še enkrat dokazal, da je ta trenutek res najboljši.

MSL fusion je revolucionarna tehnologija, ki v kombinaciji z edinstveno »dropstich« sredico deske postavlja kvaliteto sup desk nekaj nivojev višje in je glavni razlog, da si je Red Paddle Co zaslužil nagrado za najboljši napihljiv sup 2018. Prednosti so:

1. nivo: večja trdnost: MSL fusion nadgradi dvoplastno (double-layer) tehnologijo tako, da tehnološko spoji tkano sredico s prvo in drugo plastjo PVC materiala in tako ustvari torzijsko napetost. Zato je sup deska pri manjšem tlaku še bolj čvrsta za 8%.

2. nivo: boljša vzdržljivost: MSL fusion naredi korak naprej v smislu vzdržljivosti, saj dve plasti materiala preprečita hitre poškodbe, hkrati pa MSL fusion odpravi možnost razslojevanja med plastmi, ki se najpogosteje očita dvoplastnim sup deskam.

3. nivo: lažja teža sup deske: MSL fusion tehnologija ustvari kar 2 kg lažjo sup desko, ki jo je lažje zvijati, pospravljati in prenašati. Razlika je zelo opazna!

Več o tem, kako zgradba supa vpliva na njegovo kvaliteto smo pisali že v preteklosti.

Red Paddle Ride - nova vijolična barva

Je napihljiv sup Red Paddle Co Ride 10’6” pravi zate?

Razlike med napihljivimi supi so zelo velike. Če ne veš, kako izbrati pravi sup zase, ti priporočamo, da si prebereš naš brezplačni vodič Kako izbrati sup desko.

Lahko pa se oglasiš na katerem od naših brezplačnih testnih dnevov in najboljši napihljiv sup tudi preizkusiš.

BLOGA, KI TE UTEGNETA ZANIMATI

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema