Najboljši napihljivi SUP!

Najboljši napihljivi sup je Red Paddle Co

Najboljši napihljivi SUP po izboru Supconnect, največjega elektronskega medija o supanju, je sup podjetja Red Paddle Co!

Nagrade se podelijo v desetih kategorijah na podlagi mnenj strokovnjakov, uporabnikov in prodajalcev. Najbolj priljubljena napihljiva deska v kategoriji napihljivih supov je tako postala Ride 10’6.

V blogu pišemo, kateri dejavniki so prepričali uporabnike in Supconnect ter zakaj smo upravičeno ponosni predstavnik supov Red Paddle Co!

1. MSL “FUSION” TEHNOLOGIJA – REVOLUCIONARNA TEHNOLOGIJA, KI SUP NAREDI RES NAJBOLJŠI!

MSL fusion tehnologija je nadgradnja dvoslojne (double layer) tehnologije, ki najboljši napihljivi sup naredi najboljši!

V procesu izdelave sup deske MSL spoji prvo in drugo plast PVC-ja s tkano sredico ter tako popolnoma odpravi možnost razslojevanja in kozmetičnih napak, ki lahko nastanejo pri ročnem lepljenju klasičnih dvoplastnih sup desk.

MSL ustvari torzijsko napetost, zaradi katere je sup deska pri manjšem tlaku še bolj čvrsta, bolj vzdržljiva, zelo dobro drži svojo obliko, se enostavneje pospravlja, za piko na i pa je kar 2 kilograma lažja od dvoplastnih desk! Sup deska s to novostjo ostane brez primerljive konkurence!

MSL fusion tehnologija je maksimum, ki ga lahko pri kakovosti supov dosežemo, in zato se ne bi smeli zadovoljiti z ničemer slabšim.

Pojasnitev sestave najboljšega supa z MSL tehnologijo

2. PATENTIRANE RSS LETVICE ZA SUPER ČVRST SUP!

RSS letvice so izvirna patentitana ideja, ki so Red Paddle Co. kot vodilnega proizvajalca napihljivih sup predstavile že pred leti. So daljše in tanke letvice, ki jih hitro vstavimo v posebna stranska žepa ob supu. V praksi izboljšajo sredinsko trdnost supa kar do 40%, zaradi česar se bo na težišču, kjer tudi stojimo, sup manj upogibal. Supanje bo posledično lažje, hitrejše in bolj brezskrbno.

3. DVOJNA TITAN PUMPA – MANJ JAMRAT, VEČ SUPAT!

Zaradi sistema dveh prekatov in ergonomično oblikovanega ročaja Hi Flo, boš z Red Paddle Co pumpo za sup napihoval/a hitreje in z manj napora, tako pa prihranil/a čas in energijo za veslanje.

Z maksimalno 95 km/h prideš do 15 ali 20 priporočenih psi hitreje kot kadarkoli. V spodnjem videu se prepričaj, da je vse to res, pa ne pozabi, da je tudi tehnika pumpanja pomembna, da doseže tvoj najboljši napihljivi sup optimalno stanje.

Enostavno pumpanje supa s Titan pumpo

4. DOVRŠENA TORBA ZA ENOSTAVEN TRANSPORT SUP DESKE!

Ni enostavnejšega načina, kot da sup zložiš, ga daš v torbo, na rame in greš do spota!

Red Padle Co torba za sup je torba enostavna za transport in potovanje z avtom ali z letalom. Podložene naramnice, ki jih ob nerabi lahko tudi skriješ, bodo lepo razporedile težo celotne sup opreme (sup, tlačilka, leash in zložljivo veslo). Za zares udobno nošenje je naramnicam dodan še pas za okoli bokov.

Kadar torbe ne nosiš na hrbtu, jo lahko enostavno primeš za stransko ročico, ali pa vlečeš za sabo na koleščkih. Torba se lahko po zaslugi široke in robustne zadrge v celoti odpre, tako da je pakiranje enostavno in sistematično. Naj bo sup s tabo, kamorkoli greš!

Red Paddle Co torba za sup in dvojna Titan pumpa za največje udobje

NAJBOLJŠI NAPIHLJIVI SUPI Z RAZLOGOM!

Red Paddle Co ima že leta izkušenj z izdelavo izključno napihljivih sup desk ter tako že leta preučuje njihovo obnašanje in pomanjkljivosti. Rezultat trdega dela so uporabniku kar najbolj prijazni dodatki in funkcionalnosti, s katerimi bo supanje super stabilno, varno, enostavno in zabavno. Prav je, da zaupamo strokovnjakom, ki ima širok pogled, pozna detajle in vam uporabnikom privošči le najboljše! Preberi več o Supconnect izboru.

SPOZNAJ NOVOSTI SUP DESK 2017 - NAROČI KATALOG!

Novi modeli sup desk so že na zalogi in razstavljeni v trgovini Bananaway shop v Ljubljani, kjer si jih lahko tudi ogledaš! Če bi se o specifikah posameznik desk rad/a izobrazil/a najprej sama, vpiši svoje podatke in poslali ti bomo KATALOG RED PADDLE 2017 BREZPLAČNO!

prenesi vodič, ki ti bo pomagal pri izboru prave sup deske

Razlike med napihljivimi sup deskami so zelo velike.
Z brezplačnim vodičem smo poskrbeli, da v svet supanja vstopiš dobro informiran/a.

naroči brezplačni vodič
Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema