Najboljši napihljivi sup po izboru revije Sup connect je …

Sup Red Paddle 10’6 Ride MSL v izboru medija SUP Connect ponovno osvojil nagrado za najboljši napihljivi sup – »Gear of the year 2018« .

Eden od najbolj znanih medijev v suparski indurstriji je že devetič zapovrstjo izbiral najboljše v supanju in jim podelil veliko nagrado “Gear of the year”.

Najboljši napihljivi sup – Red paddle Co Ride 10’6”

Najboljši napihljivi sup

Red Paddle Co 10’6 Ride MSL je že nekaj let najpopularnejši, najbolj prodajan in najboljši napihljiv sup na svetu! Nagrado Gear of the year je v preteklosti že prejel in letos še enkrat dokazal, da je ta trenutek res najboljši.

Revolucionarna »MSL fusion« tehnologija, ki nima konkurence

MSL fusion je revolucionarna tehnologija, ki v kombinaciji z edinstveno »dropstich« sredico deske postavlja kvaliteto sup desk par nivojev višje in je glavni razlog, da si je Red Paddle Co zaslužil nagrado za najboljši napihljiv sup 2018. Prednosti so:

1. nivo: večja trdnost: MSL fusion nadgradi dvoplastno (double-layer) tehnologijo tako, da tehnološko spoji tkano sredico s prvo in drugo plastjo PVC materiala in tako ustvari torzijsko napetost. Zato je sup deska pri manjšem tlaku še bolj čvrsta za 8%.

2. nivo: boljša vzdržljivost: MSL fusion naredi korak naprej v smislu vzdržljivosti, saj dve plasti materiala preprečita hitre poškodbe, hkrati pa MSL fusion odpravi možnost razslojevanja med plastmi, ki se najpogosteje očita dvoplastnim sup deskam.

3. nivo: lažja teža sup deske: MSL fusion tehnologija ustvari kar 2 kg lažjo sup desko, ki jo je lažje zvijati, pospravljati in prenašati. Razlika je zelo opazna!

Več o tem, kako zgradba supa vpliva na njegovo kvaliteto smo pisali že v preteklosti. 

Red Paddle Ride - nova vijolična barva

Je Red Paddle Co Ride 10’6” pravi sup zate?

Razlike med napihljivimi supi so zelo različne. Če ne veš kako izbrati pravi sup zase, ti priporočamo, da si prebereš naš brezplačni vodič Kako izbrati sup desko.

Lahko pa se oglasiš na katerem od naših brezplačnih dnevov supanja in najboljši napihljiv sup tudi preizkusiš.

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja