Naroči katalog Red Paddle Co

NAJBOLJŠI NAPIHLJIVI SUPI že 10 let!

Red Paddle Co letos praznuje 10 let delovanja. Pri tem si je nabral veliko izkušenj z izdelavo izključno napihljivih sup desk ter tako že leta preučuje njihovo obnašanje in pomanjkljivosti.

Rezultat trdega dela so uporabniku kar najbolj prijazni dodatki in funkcionalnosti, s katerimi bo supanje super stabilno, varno, enostavno in zabavno.

Prav je, da zaupamo strokovnjakom, ki imajo širok pogled, poznajo detajle in vam uporabnikom privoščijo le najboljše!

RED 10 years logo
najboljši sup

SUP DESKE 2019 V TRGOVINI BANANAWAY SHOP!

Modeli Red Paddle Co 2019 sup desk so že na zalogi in razstavljeni v trgovini Bananaway shop v Ljubljani, kjer si jih lahko tudi ogledaš!

NAROČI BREZPLAČEN SUP KATALOG RED PADDLE CO 2019 in spoznaj novosti!

Če bi se o specifikah posameznik desk rad/a izobrazil/a najprej sam/a, vpiši svoje podatke in poslali ti bomo KATALOG RED PADDLE BREZPLAČNO!

ZAKAJ SLEDITI, ČE LAHKO VODIŠ?

VSE, KAR MORAŠ VEDETI O SUPIH!

Razlike med napihljivimi supi so zelo velike. Z brezplačnim vodičem smo poskrbeli, da v svet supanja vstopiš dobro informiran/a.

prenesi brezplačni vodič

TESTIRAJ RAZLIČNE OBLIKE SUP DESK!

Test sup desk ti omogoča, da ugotoviš, kako širina in dolžina deske vplivata na stabilnost in hitrost supanja ter katera deska je prava zate.

oglej si lokacije in termine

IZPOSODI SI OPREMO ZA DAN ALI DVA!

Če ti datumi testnih dnevov ne ustrezajo, si komplet Red Paddle Co izposodi in ga testiraj sam/a na lokaciji, ki ti najbolje ustreza. 

REZERVIRAJ TERMIN IZPOSOJE