Novosti napihljivih supov Red Paddle Co. 2015

Nove modele napihljivih SUPov smo imeli priložnost testirati že poleti. Velikih sprememb ni bilo za pričakovati, saj so bili vrhunski že modeli 2014. To je potrdilo tudi priznanje stroke, saj je Red Paddle Co. prejel nagrado za najboljšo opremo sejma Paddle Expo 2014. Kaj odlikuje omenjene modele, si lahko prebereš v blogu Zakaj je Rad Paddle Co. najbolj prodajan SUP na svetu, spodaj pa se na kratko razpisujemo o malih detajlih, ki so jih uvedli na modelih 2015.

POPOLNOMA NOVI MODELI FLOW 9’6, AKTIV 10’8 in SPORT 11′

Red Paddle Co. Flow 9’6 je namenjen supanju po rekah, Aktiv 10’8 je prilagojen za izvajanje joge, pilatesa in telovadbe, Sport 11′ pa predstavlja združitev najboljšega pri modelih Ride in Race. Red Paddle Sport 11′ ohranja stabilnost modela Ride, mu dodaja malce brzine, hkrati pa ti prihrani čas napihovanja. Odlična izbira!

Red Paddle Co. Flow     Red Paddle Co. Active     Red Paddle Co. Sport

MALENKOSTNE SPREMEMBE NA SUPIH

S pomikom RSS letvic proti nosu SUPa je proizvajalec dosegel še večjo učinkovitost RRS-a, kar pomeni, da so SUPi še trdnejši. Modeli Race so pridobili dodaten ročaj, s katerim je prenašanje lažje, saj ga lahko enostavneje kar vlečemo za seboj (poškodbe naj te ne skrbijo, material je neuničljiv). Najbolj priljubljeni modeli Ride 9’8, 10’6 in 10’8, Flow 9’6, Sport 11′ in Explorer 12’6 se lahko pohvalijo tudi z novo elastiko za prenašanje vedno potrebnega suparske »tovora«.

NOVA TITAN PUMPA

V sodelovanju z vodilnim proizvajalcem pump, so oblikovali Titan pumpo, s katero lahko SUP napihneš do 50% hitreje in 50% z manj napora. Pumpo so dovršili na podlagi raziskave postopka samega napihovanja. Kaj so ugotovili lahko prevebeš v blogu Več supanja, manj pumpanja – z novo inovacijo.

Titan pumpa Titan pumpa

VEČJA IN OJAČANA TORBA ZA PRENAŠANJE SUPA

Zlaganje SUPa na milimetre ne bo več potrebno, saj je letošnja torba večja in ojačana z vseh strani. Material torbe je neprimerno močnejši, zadrga kvalitetnejša, na zunanjem delu najdemo tudi predal, v katerega lahko pospravimo fin (modeli Race, Sport in Explorer imajo namreč večje in snemljive fine) ali zataknemo naramnice takrat, ko torbo vozimo na koleščkih.

Red Paddle Co. torba Red Paddle Co. torba na koleščkih

SUPER GRAFIČNI DIZAJN DESK

Priznajte, da so deske lepe! Modeli 2015 so dizajnersko bolj poenoteni, všeč nam je tudi barvna stranica, zaradi katere je sup veliko bolj opazen.

Red Paddle Co. Ride Red Paddle Co. Race

BREZPLAČEN NEPREMOČLJIV OVITEK ZA TELEFON

Red Paddle Co. se zaveda, da radi beležimo dogodivščine na supu in jih delimo s prijatelji, zato vsakemu SUPu prilaga tudi nepremočljiv ovitek za telefon! Good to know, kajne? 🙂

Ovitek za telefon Red Paddle Co.

Red Paddle Co. ne podpira nobenih kompromisov! Ne v obnašanju, ne v kvaliteti ali izgledu SUPa.

Prepričaj se sam(a), novi modeli 2015 te že čakajo v Bananaway shopu. Za vse dodatne informacije pa nas lahko kontaktiraš preko maila  ali nas poklieš na 070 285 228. Se vidimo na SUPu! 😉

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja