OBNOVITVENI TEČAJ KAJTANJA

Obnovitveni tečaj ti pomaga osvežiti znanje, ki si ga že pridobil/a na začetnem tečaju kajtanja. Morda je zmanjkalo dobrih pogojev, da bi suvereno speljal/a, ali pa je od zadnjega kajtanja minilo že toliko časa, da bi želel/a znova ponoviti vse korake pod budnim nadzorom inštruktorja.

Tvojo varnost in visoko stopnjo znanja v relativno kratkem času postavljamo na prvo mesto, hkrati pa bomo tudi celoten postopek učenja prilagodili tvojemu karakterju!

KDAJ BI TI PRIPOROČILI OBNOVITVENI TEČAJ KAJTANJA?

Obnovitveni tečaj kajtanja ti priporočamo, če:

  • želiš po daljšem premoru svoje znanje kajtanja hitro obnoviti in osvojiti vse novosti;
  • želiš znova preveriti, kako deluje oprema in vsi njeni varnostni mehanizmi;
  • želiš ponoviti vse korake učenja, kot so analiza spota, sestavljanje opreme, kontrola kajta, body drag, samoreševanje in speljevanje, pod budnim nadzorom inštruktorja;
  • če si na koncu začetnega tečaja kajtanja ravno speljel/a in je od zadnje kajtarije kajtarije preteklo kar nekaj časa, boš po naših izkušnjah zagotovo potreboval/a dodatno pomoč inštruktorja;
  • imaš težave pri samostojnosti in upwindanju.

KJE POTEKA OBNOVITVENI TEČAJ KAJTANJA?

Na kateremkoli Bananaway potovanju, kjer so pogoji primerno za izvedbo tečaja kajtanja.

Spomladi in poleti lahko izbiraš med bližnjimi lokacijami kot sta Sardinija (Italija) in Neretva (Hrvaška), ki sta tudi najugodnejši.

Jeseni in pozimi pa te peljemo na bolj eksotične destinacije, kot so Mauritius, Brazilija, Šrilanka, karibski Martinik ali Maroko. Združi ljubezen do potovanj in športne aktivnosti!

KAJ VKLJUČUJE OBNOVITVENI TEČAJ?

Obnovitveni tečaj traja 6 ur in vključuje osvežitev znanja z začetnega tečaja kajtanja, nadgrajevanje znanja v spremstvu izkušenega IKO inštruktorja ter izposojo kite opreme v času tečaja. Cena: 210 €.

Po zaključenem obnovitvenem tečaju ti lahko ponudimo izposojo kite opreme. Redna cena je 250 €/teden, tebi pa ponudimo tečajniški popust v vrednosti 100 €.

PO TEČAJU NISI SAM/A!

Inštruktor te vedno spremlja od daleč in ti pomaga z malimi nasveti, tudi ko se te tečaj kajtanja zaključi!

V kolikor še nisi prepričan/a v svoje kajtarske sposobnosti in bi se bolj varno počutil/a v neposredni družbi inštruktorja, se lahko odločiš za nadaljevalni tečaj kajtanja.

KITE POTOVANJA Z LOKALNO IZKUŠNJO!

Ne gre samo za kajtanje. Spoznaj način življenja, kulturo, hrano, prepusti se avanturističnim izletom in postani bogatejši/a za novo izkušnjo, ki bo nedvomno malo spremenila tvoj pogled na svet.

REZERVIRAJ KAJTARSKE POČITNICE ČIM PREJ!

Kvaliteta je pred kvantiteto! Število udeležencev na tečaju je omejeno, zato si svoje mesto rezerviraj čim prej. Hitra rezervacija pomaga tudi tvoji denarnici, saj so letalske karte vedno ugodnejše!

Torej, si odločen/a za šolo kajtanja?

Izpolni obrazec spodaj in dobiš vso našo pozornost!

Splošni pogoji tečaja kajtanja

Kako izleda kajtanje iz prave perspektive, ti pokaže Sam Medysky!