Očiščevalne akcije s supi

Ekologija in okoljevarstvo je del našega Bananaway DNK, ker suparji preživimo veliko časa v naravi, nam je skrb za okolje še toliko bolj blizu.
 
Potem, ko smo na očiščevalnem spust po reki Ižici nabrali 50kg smeti, smo se odločili, da je potrebno teh akcij izvesti še več. Kako je potekala prva očiščevalna akcija po reki Ižica, si lahko prebereš tukaj.
 
Odločili smo se, da se enkrat na mesec podamo na eno izmed onesnaženih vodnih lokacij po Sloveniji in supamo za dober namen.
 
PRIDRUŽI SE NAM V AKCIJI

Akcije s supi za dober namen

 

KDO SE LAHKO UDELEŽI OČIŠČEVALNE AKCIJE S SUPI?

Akcija je primerna za suparja/ko z nekaj izkušnjami, ki nima nikakršnih problemov z ravnotežjem in manevriranjem supa. Podali se bomo tudi na daljše spuste (10-15 km dolge), tudi mimo bolj zaraščenih in neurejenih predelov, zato moraš biti na supu suveren/a!
 
V kolikor bi te veščine rad/a pridobil/a, se nam pridruži na tečaju supanja

 

KAKO SE MORAŠ PRIPRAVITI?

Obvezna oprema so neoprenski čevlji (saj bomo tudi hodili), voda, energijski prigrizki/malica, rezervna oblačila, dry bag, sončna krema in dobra volja. 😊

 

KAKŠNA JE CENA SPUSTA?

Očiščevalski spust je brezplačen, naš čas in inštruktoje podarimo za dober namen. Izposoja supa je 10€. Ekologi brez meja pa nam bodo zagotovili vrečke, ki so ostale še od akcije Očistimo Slovenijo.

 

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Enkrat na mesec bomo organizirali očiščevalno akcijo s supi. Ogledanih spotov, ki so potrebni čiščenja imamo kar nekaj, a se bomo prilagajali vremenskim razmeram in rečnemu toku. Zato natančno lokacijo in čas začetka sporočimo, ob prijavi.😊

prijavi se na očiščevalno akcijo s supi

Searching Availability...