Okolju prijazna flaška, v kateri voda ostane vedno hladna!

Med novostmi, ki jih najdeš v naši trgovini se nahaja tudi nova Red Paddle flaška, ki je nekaj posebnega. Ne le, da je prijazna okolju in lepa na izgled, voda v njej bo ostala vedno hladna.

ZAKAJ FLAŠKA ZA VEČKRATNO UPORABO?

Plastenke za enkratno uporabo so ekološko zelo problematične, saj ustvarjajo kupe plastike, ki velikokrat pristane kar v naši naravi in vodah.

Hkrati je tudi voda iz naše pipe naravnost odlična! Tudi nekatere druge države po Evropi imajo pitno vodo izpod pipe.

Kje pa se je bolje vodi iz pod pipe izogibati? Države kjer raje kupite steklenico ali plastenko vode v trgovini so Albanija, Armenija, Azerbajdžan, Belorusija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Ciper, Estonija, Gruzija, Kazahstan, Kosovo, Litva, Moldavija, Črna Gora, Romunija, Srbija in Slovaška.

Narava nas je obdarovala s tako prednostjo, zakaj je ne bi izkoristili? Naslednjič, ko se odpraviš kamorkoli, natoči vodo v flaško za večkratno uporabo. To je prva in najbolj preprosta stvar, ki jo zase in za okolje lahko naredi vsak supar.

ZAKAJ JE RED ORIGINAL FLAŠKA NEKAJ POSEBNEGA?

Red Paddle nas je pred kratkem presenetil s skrbno izbrano skupino suparjem namenjenih izdelkov Red Original, med katerimi je tudi posebna flaška za večkratno uporabo. V primerjalnem testu je premagala trenutno najboljšo flaško na trgu, narejena je iz res kakovostnega materiala, zato bo voda ostala hladna (oz. topla). Oblikovana je tako, da je enostavna za vzdrževanje, ali je všeč tvojemu okusu, pa presodi sam/a. 😉

  1. SUPer dvojno izolirana steklenica: Dvostenska stena ustvarja vakum, ki preprečuje, da bi zunanje okolje vplivalo na vsebino steklenice. Na ta način steklenica ohranja 24 ur hladne pijače in 12 ur tople.
  2. Ohranja toplo pijačo, ko smo na poti: Poseben pokrovček omogoča, da na vsako dogodivščino vzmete svojo najljubšo toplo pijačo ali najboljšo govejo župco.
  3. Športni nastavek: Poseben športni nastavek z ustnikom, ki preprečuje razlitje tekočine.
  4. Preprosto pritrjevanje: Steklenico lahko pritrdite na sup, na vodotesno torbo ali kakšno drugo torbo.
  5. 750ml prostornine:  Dovolj velika steklenica, da zadrži 3 skodelice kave ali celo steklenico vina.

Več o flaški pa si lahko prebereš tudi v spletni trgovini.

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja