Red Paddle Co novosti napihljivih SUPov 2018

Novosti Red Paddle Co 2018

Red Paddle Co letos praznuje 10 obletnico in jo praznuje v stilu – z novimi supi in super novostmi.

10 let razvoja in stroge usmerjenosti v napihljive supe je Red Paddle Co pripeljalo na mesto vodilne blagovne znamke napihljivih supov na svetu. Tehnološka inovativnost in neprimerljiva kvaliteta sta pri Red Paddle Co na prvem mestu, kar dokazujejo številni patenti (MSL tehnologija, RSS sistem, FFC sistem, Titan pumpa), zadovoljstvo med uporabniki in odobravanje strokovno podkovanih sup medijev.

Red Paddle Co si želi maksimalno dobro sup izkušnjo zagotoviti prav vsem suparjem, ne glede na namen in stopnjo predznanja suparja, zato so vsi modeli sup desk narejeni z najnaprednejšo MSL fusion tehnologijo, ki je edinstvena pri Red Paddle Co.

V sezoni 2018 je Red Paddle Co pozornost usmeril na izboljševanje malenkosti, ki s premišljenimi detajli sup izkušnjo še izboljšajo in so rednemu suparju izjemno pomembne. V letu 2018 noben detajl ni naključje!

RED PADDLE CO NOVOSTI 2018 SO:

1. Posebna različica supa Ride 10’6 ob 10. obletnici obstoja

V stilu praznovanja desete obletnice je deska Ride 10’6 dobila novo barvno različico – na voljo je tudi v vijolični barvi, česar se bodo zagotovo razveselila predvsem dekleta.

Red Paddle Ride - nova vijolična barva

 

2. Prenovljena družina Explorer in nov sup Voyager Tandem 15′

Družina sup deske Explorer, ki je v prvi vrsti namenjena udobnemu in hitrejšemu raziskovanju in potovanju, se je preimenovala v Voyager. Obe deski sta med hitrejšimi, pri čemer je Voyager 12’6 bolj stabilna deska, Voyager 13’2 pa še opazno hitrejša.

Čisto nov sup je model Voyager Tandem 15′, ki je namenjen supanju dveh suparjev. Deska je tako velika in stabilna, da je brez problema mogoče naložiti še otroka ali kakšno dodatno opremo (npr. kemp opremo), s katero lahko sup avanturo spremenimo v večdnevno. Voyager Tandem bo mogoče preizkusiti na naših testnih dnevih.

3. Prenovljena družina Elite

Družina sup desk Elite predstavlja najhitrejše supe na trgu napihljivih sup desk! Deske niso namenjene le tekmovalcem, ampak predvsem športnim suparjem, ki si želijo veslati res hitro s pomočjo napredne tehnologije.

Vsi modeli Elite imajo od letošnjega leta naprej dodan nov patentiran FFC sistem karbonskih palic, ki pripomore k togosti predvsem na sprednjem delu samega supa. Sistem FFC skupaj s patentiranimi RSS letvicama ustvari najbolj togo desko tovrstne dolžine, ki prinaša odlične rezultate tudi v fazi začetnega pospeševanja. Elite 12’6 je dejansko hitra in stabilna športna deska, Elite 14′ pa je s širino 25” ultimativna napihljiva tekmovalna sup deska, namenjena vodenju v tekmovalnih vodah.

 

4. Izjemno prostoren nahrbtnik je še izboljšan

V letošnjem letu je nekaj nadgradenj doletelo tudi že tako odlično torbo za sup. V notranjosti je dodana posebna odsevna folija, ki odbija toploto in zadržuje morebitno vodo. Izboljšane oz. ojačane so naramnice, hrbtišče je še dodano oblazinjeno, da je prenašanje supa še lažje.

Nadgradili pa so tudi sistem za pospravljanje naramnic, saj jih lahko sedaj pospravimo povsem preprosto in hitro. Torba za prenašanja supa postane izredno pomembna takrat, ko sup želite vzeti s seboj na počitnice ali na potovanje, saj je tako prostorna, da poleg supa uspete pospraviti še nekaj osebne prtljage in odpotujete na Tajsko z eno samo torbo!

Torba za sup red paddle co

 

5. Detaljno zasnovana podloga prinaša daljšo vzdržljivost supa

Podlaga, na kateri stojimo, je narejena iz enega kosa, kar zmanjša možnost, da se bo »deckpad« odlepil in povečuje vzdržljivost supa, odtisnjen neskončni znak »red,red,red…« pa nakazuje izrazito pozornost na dizajn.

 

6. Bolj oblazinjen ročaj za lažje prenašanje

Bolj močan in vzdržljiv je tudi ročaj, na katerem je sedaj tudi všit znak Red Paddle. Ročaj opazno izboljša izkušnjo prenašanja.

7. 2-letna garancija z registracijo supa na spletu

Vsi supi Red Paddle Co. 2018 z registracijo kupljenega modela na spletu prejmejo dodatno leto garancije, kar pomeni, da imajo novi modeli 2 letno garancijo.

Ko gre kaj narobe, potrebujemo najboljšo podporo uporabnikom
8. Sodelovanje z Railblaza nastavki za snemanje

Snemanje sup odprav bo sedaj mnogo bolj preprosto, saj bodo sedaj poleg nastavkov “Ram Mounting point” bolj dostopni nastavki “Railblaza“. Potreben je osnoven nastavek, ki se ga lahko vstavi v predvideno mesto na supu, v katerega pa lahko dodamo nastavek za GoPro ali telefon.

Railblaza nastavek za sup in kamero in telefon

 

9. Bolj dovršena grafična podoba supov:

Vsi supi imajo bodisi majhne ali velike grafične spremembe, kar jih loči od supov preteklih generacij.

Vsi supi pridejo v paketu s kvalitetno torbo, dvojno Titan pumpo za hitrejše napihovanje in vodo odporno torbico za telefon. Vse novosti napihljivih supov Red Paddle Co si že lahko ogledaš v naši trgovini, supe pa boš lahko preizkusil/a na naših testnih dnevih, ki jih organiziramo po celi Sloveniji. Prijavi se!

Prispevek je objavljen v kategorijah: Oprema