spoznavni tečaj kajtanja

SPOZNAVNI TEČAJ KAJTANJA

Se že nekaj časa spogleduješ s kajtanjem in se še nisi uspel(a) zmigati na tečaj? Se sprašuješ ali je šport sploh primeren zate? Te zanimajo osnovne informacije kot npr. koliko časa potrebuješ, da se kajtati naučiš, je kajtati težko, kaj vse za kajtanje potrebuješ, koli stane oprema, kje lahko kajtaš, ...?

SPOZNAVNI TEČAJ KAJTANJA V LJUBLJANI REŠI DILEME!

Odgovorili bomo na vsa zgornja vprašanja in predelali tudi izbran del teorije, ki jo poučujemo na uradnem tečaju. Poskrbeli bomo, da bo predavanje čim bolj informativno barvito, zanimivo in razgibano, ti pa pripravi vse iztočnice in vprašanja, ki potrebujejo naše odgovore, da bo končna odločitev toliko lažja.

PLAČAŠ LE 10 EUR!

Spoznavni tečaj kajtanja stane simboličnih 10 €, ki ti jih vštejemo v ceno, v kolikor se odločiš za celoten tečaj kajtanja!

KJE SE DOBIMO?

Spoznavni tečaj kajtanja poteka v Bananaway shopu na Podmilščakovi 46 v Ljubljani, preden pa se pojaviš na vratih, pa se na tečaj tudi prijavi!

Dobili smo vse informacije in zagotovo odšli navdušeni. Radovednost je prerasla v željo in posledično v plan - se vidimo na vodi ;).

Udeleženec tečaja

PRIJAVI SE!

Searching Availability...