najem-supa

IZPOSOJA SUP OPREME

Pri Bananaway si lahko izposodiš komplet SUP opreme Red Paddle Co, ki se na trgu supanja pojavlja kot najbolj priznani proizvajalec napihljivih supov. Tudi ob priložnostni izposoji je pomembno, da izbereš SUP desko, ki bo presegla tvoja pričakovanja in zagotovila kar najboljši izlet oz. dopust!

Rezerviraj svoj sup

NAJPOMEMBNEJŠA JE STABILNOST!

V vseh pogojih, še posebno pa na valovitem morju, je pomembno, da je SUP deska maksimalno stabilna. Bolj napihljive deske (20 psi+), so bolj trdne in posledično bolj stabilne, zelo pomembna pa je tudi debelina deske glede na njeno dolžino.

Red Paddle deske so narejene z najnovejšo MSL tehnologijo, zaradi katere so SUP deske cca. 3 kg lažje kot ostale dvoplastne deske, zato bo nošenje deske na obalo opazno prijetnejše!

IZPOSOJAMO DESKE RAZLIČNIH OBLIK!

Izposodiš si lahko najbolj stabilne modele iz družine Ride ali naprednejše, hitrejše modele kot so npr Sport, Voyager in Elite.

Zakaj si želiš izposoditi desko Red Paddle, si preberi v blogih najbolj prodajani SUPi na svetu in NAJBOLJŠI NAPIHLJIVI SUP LETA 2016!

Rezerviraj svoj sup

KOMPLET SUP OPREME JE SESTAVLJEN IZ:

deska-izposoja-sup
Napihljiv SUP
veslo-izposoja-sup
Zložljivo in nastavljivo veslo
torba-izposoja-sup
Nahrbtnik na koleščkih
veslo-izposoja-sup
Dvojna titan pumpa
leash-izposoja-sup
Varnostna vrvica
navodila-izposoja-sup
Navodila za uporabo

Glavna prednost napihljivega SUPa je zagotovo prenosljivost v priročni torbi, zato lahko hitro popestriš nedeljsko popoldne ob jezeru ali reki, počitnice na morju, vedno več ljudi pa se odloča tudi za daljša SUP potovanja.

Kako izposoja poteka?

ONLINE REZERVACIJA SUP OPREME

Rezervacija SUP opreme poteka le preko spodnjega spletnega obrazca, v katerem izbereš model SUPa, določiš čas prevzema in vračila opreme ter vpišeš svoje podatke. Rezervacija je dokočno potrjena s plačilom.

Ker je zanimanje za izposojo visoko, predlagamo, da SUP opremo rezerviraš vsaj 10 dni pred samim odhodom.

KRAJ IZPOSOJE IN VRAČILA

Izposoja je možna v Bananaway shopu, na Podmilščakovi ulici 46 v Ljubljani, in sicer od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro.

PREVZEM SUP OPREME

Ker izposoja med vikendom ni možna, lahko sup opremo prevzameš v petek popoldan po 16. uri,izposoja pa se začne šteti z naslednjim dnem. Za izposojo SUP opreme potrebuješ veljavni osebni dokument.

VRAČILO SUP OPREME

SUP opremo je potrebno vrniti v dopoldanskem času do 12. ure. Če bi opremo vrnil/a po 12. uri, se tekoči dan obračuna po ceniku.

Za več informacij nas pokliči na 051 340 344 ali nas kontaktiraj preko elektronske pošte.

Rezerviraj svoj sup

TE JE RED PADDLE NAVDUŠIL?

V primeru, da te SUP oprema navduši in se odločiš za nakup, ti del vrednosti izposoje do 50 € vštejemo v kupnino!

Rezervacija in cenik SUP opreme