najem-supa

IZPOSOJA SUP OPREME

Pri Bananaway si lahko izposodiš komplet SUP opreme Red Paddle Co, ki se na trgu supanja pojavlja kot najbolj priznani proizvajalec napihljivih supov. Tudi ob priložnostni izposoji je pomembno, da izbereš SUP desko, ki bo presegla tvoja pričakovanja in zagotovila kar najboljši izlet oz. dopust!

Rezerviraj svoj sup
RED 10 years logo

kakšen sup izposoditi?

NAJPOMEMBNEJŠA JE STABILNOST!

V vseh pogojih, še posebno pa na valovitem morju, je pomembno, da je SUP deska maksimalno stabilna. Bolj napihljive deske (20 psi+), so bolj trdne in posledično bolj stabilne, zelo pomembna pa je tudi debelina deske glede na njeno dolžino.

Red Paddle deske so narejene z najnovejšo MSL tehnologijo, zaradi katere so SUP deske cca. 3 kg lažje kot ostale dvoplastne deske, zato bo nošenje deske na obalo opazno prijetnejše!

IZPOSOJAMO DESKE RAZLIČNIH OBLIK!

Izposodiš si lahko najbolj stabilne modele iz družine Ride ali naprednejše, hitrejše modele kot so npr Sport, Voyager in Elite.

Zakaj si želiš izposoditi desko Red Paddle, si preberi v blogih najbolj prodajani SUPi na svetu in NAJBOLJŠI NAPIHLJIVI SUP LETA 2016!

Rezerviraj svoj sup
najboljši sup
Gear of the year 2018 - Red Paddle Co

KOMPLET SUP OPREME JE SESTAVLJEN IZ:

deska-izposoja-sup
Napihljiv SUP
veslo-izposoja-sup
Zložljivo in nastavljivo veslo
torba-izposoja-sup
Nahrbtnik na koleščkih
veslo-izposoja-sup
Dvojna titan pumpa
leash-izposoja-sup
Varnostna vrvica
navodila-izposoja-sup
Navodila za uporabo

Glavna prednost napihljivega supa je zagotovo prenosljivost v priročni torbi, zato lahko hitro popestriš nedeljsko popoldne ob jezeru ali reki, počitnice na morju, vedno več ljudi pa se odloča tudi za daljša sup potovanja.

Kako izposoja poteka?

ONLINE REZERVACIJA SUP OPREME

Rezervacija sup opreme poteka le preko spodnjega spletnega obrazca. V obrazcu izbereš model supa, določiš čas prevzema in vračila ter vpišeš nekaj osebnih podatkov. Rezervacija je dokončno potrjena s plačilom.

Ker je zanimanje za izposojo visoko, predlagamo, da sup opremo rezerviraš vsaj 10 dni pred samim odhodom.

KRAJ IZPOSOJE IN VRAČILA

Izposoja je možna v Bananaway shopu, na Podmilščakovi ulici 46 v Ljubljani, in sicer od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro.

PREVZEM SUP OPREME

Ker izposoja med vikendom ni možna, lahko sup opremo prevzameš v petek popoldan po 16. uri, izposoja pa se začne šteti z naslednjim dnem. Za izposojo sup opreme potrebuješ veljavni osebni dokument.

VRAČILO SUP OPREME

Sup opremo je potrebno vrniti v dopoldanskem času do 12. ure. Če bi opremo vrnil/a po 12. uri, se tekoči dan obračuna po ceniku.

Za več informacij nas pokliči na 051 340 344 ali nas kontaktiraj preko elektronske pošte.

Rezerviraj svoj sup

ZAKAJ SI SUPARJI RADI IZPOSODIJO OPREMO PRI NAS?

Rezervacija in cenik SUP opreme

  • Izberi SUP, ki ga želiš najeti:

  • Prevzem SUP opreme

  • Vračilo SUP opreme

  • Naročnik

    S klikom na gumb »Oddaj rezervacijo« dovoljujem, da Eurora d.o.o. do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene, natančneje opisane v Splošnih pravilih in pogojih poslovanja, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletnih straneh podjetja Eurora d.o.o. in mojih zanimanj z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb.

TE JE RED PADDLE NAVDUŠIL?

V primeru, da te sup navduši in se odločiš za nakup, ti del vrednosti izposoje do 50 € vštejemo v kupnino!

oglej si deske v trgovini

NAROČI KATALOG RED PADDLE 2019!

Spoznaj novosti napihljivih supov Red Paddle, ki so v svetu supanja prepoznani kot najbolj kvalitetni supi!

NAROČI KATALOG