Potovanje na Tajsko s supi

SUP POTOVANJE NA TAJSKO

Sup potovanje na Tajsko je najnovejši koncept aktivnega in osvežujočega potovanja ter eno od tistih doživetij, ki ti bo vzelo sapo. Večkrat. Ko bodo tvoji znanci zaviti v puhovke izdihavali ledeno sapo, boš ti svojo zimo lahko užival/a na rajskih tropskih plažah z vsaj 30°C, se pod kokosovo palmo sladkal/a z gostim mango sokcem, užival/a v tajskih masažah, namakal/a noge v kristalno čisti vodi polni pisanih rib in kar je najboljše – imel/a priložnost raziskovati prekrasno Tajsko obalo na nekomercialen način!

Ampak ne skrbi, ne bomo vsak dan veslali. Čakajo te tudi krajši pohodi, spoznavanje lokalnih posebnosti ter ležerno poležavanje ob nebeško modrem morju!

PROGRAM SUP POTOVANJA NA TAJSKO

BANGKOK bo naše izhodišče, kjer bomo vsrkali utrip mesta, obiskali slikovite templje, si privoščili masažo, kratek shoping in se podali v raziskovanje ulične kulinarike. Bangkok naredi vtis, pripravi se tudi na žur!

Sledi »OFFLINE IZKUŠNJA«, saj se bomo za par dni popolnoma izklopili od sodobnega sveta in se priklopili na wifi neokrnjene narave. Prebujali se bomo v preprostih robinzonovih hiškah iz bambusovega lesa, ki lebdijo kar na jezeru, tako da bo jutranja osvežitev le skok s pomola v stran. S supi se bomo odpravili na sup ekspedicije v najbolj zanimive konce naravnega parka, tako spoznali lokalne ekosisteme, veslali bomo ob slikovitih apnenčastih klifih, se s tipičnim dolgokljunim čolnom odpravili na večerni safari in od daleč opazovali divje življenje v džungli. Sup aktivnostim bomo dodali pohod skozi džunglo do najvišjega vrha, ki nam bo ponudil čudovit razgled na razgibano jezero. Ne skrbi, naš podvig bo vodil izkušen lokalni vodič, vedno pa se lahko odločiš, da aktivnost izpustiš in se sprostiš ob jezeru!

Naše potovanje bomo nadaljevali na obali, kjer bomo nekaj dni preživeli na območju KRABIJA in nato nekaj dni na otočju PHI PHI. Popeljali te bomo do najbolj osupljivih plaž (tudi Di Capriove plaže s filma “The beach”), vijugali med skalami, ob klifi in previsi, z zanimanjem veslali do naslednjega ovinka, iskali ozke prehode v jame in uživali v hlajenju v čistem morju (po turci pa ob hladnem pivu). Pričakuješ lahko tudi sproščanje na supih, kakšno seanso dopoldanskega raztegovanja celotnega telesa ter dva dnevna izleta s t.i. dolgokljunim čolnom na lokaciji, ki sta po našem mnenju najbolj zanimivi!

Kar nam je najbolj pomembno je to, da se bomo kar najbolje skušali izogniti večjim skupinam turistov in Tajsko doživljali na svoj, aktivno obarvan način. Ne moremo ti obljubiti, da bomo čisto sami, se bomo pa potrudili, da se ti bo potovanje vtisnilo v spomin.

KAKŠNO NAMESTITEV LAHKO PRIČAKUJEM?

Tipi namestitev bodo zelo različni – od dvoposteljnih sob v 3 ali 4* resortov, standardnih bungalovov ob obali, do enostavnih bambusovih bungalov sredi džungle. Posebej smo se potrudili, da smo poiskali najbolj optimalno namestitev glede na predele mest, v katerih se želimo gibati ter glede na specifične potrebe, ki jih suparji imamo. Pomembno nam je, da so namestitve lepo urejene in čiste, se pa moraš zavedati, da potuješ v Azijo in da je tam stil morda malo drugačen.

ZA KOGA JE POTOVANJE PRIMERNO?

Sup potovanje na Tajsko je primerno za vsakogar, ki ima vsaj nekaj izkušenj s supanjem in lahko prevesla nekje med 5 in 10 kilometri dnevno. Razdalja je le nek okviren kazalec, ki ga je ob tako zanimivi in razgibani obali zlahka doseči. Kilometri in čas namreč bežijo kar sami! Sicer pa ne bomo le veslali, ampak se ustavljali v zanimivih zalivih, snorkljali, spoznavali meditativne efekte ležernega valovanja morja uživali v sončnem zahodu.

IDEALNA KOMBINACIJA SUPANJA IN DRUGIH AKTIVNOSTI

Potovanje je usmerjeno v supanje, vendar ne bomo supali prav vsak dan. Program predvideva tudi preplet drugih aktivnosti (npr. ogled kakšnega templja, tajskega boxa, pohoda na vsaj dve razgledni točki) in kakšen prost dan za počivanje kar pomeni, da boš ta čas lahko izkoristil/a sam/a čisto po svojih željah.

V kolikor v svoje sup sposobnosti nisi 100% prepričan/a, se nam pred potovanjem lahko pridružiš na začetnem tečaju supanja, kjer bo z dvomi opravil certificiran inštruktor z licenco Učitelj supanja 2.

POTOVANJE PO MERI AKTIVNEGA RAZISKOVALCA

Če si po naravi radoveden raziskovalec/ka, ki rad/a svoj prosti čas preživlja aktivno, ima rad/a naravo in poletje, si želi novih kulturnih izkušenj, ceni poznavanje lokalnega življenja in se ne brani dobre, živahne in dinamične družbe, lepo vabljen/a v našo družbo!

Skozi supanje boš spoznal/a novo deželo, kjer je ambient sproščen in pozitiven, zato ne pozabi na svojo dobro voljo! Potovanje je narejeno za majhno skupino osmih popotnikov.

Termini in cena potovanja

RAZPISANI TERMINI:

 • 10.1. – 22.1. (na voljo še 7 mest)
 • 24.1. – 5.2. (na voljo še 7 mest)

CENA 12-DNEVNEGA POTOVANJA: 1.108 EUR

Cena potovanja predvideva prijavo sedmih oseb. V primeru prijave manjšega števila oseb, se potovanje lahko izvede, potrebno pa je plačilo dodatka za izpeljavo potovanja. V kolikor se cene stroškov potovanja do samega odhoda drastično zvišajo, si pridržujemo pravico, da ceno spremenimo v skladi s spremembami ponudnikov.

Plačilo: ob prijavi plačaš le 30% cene paketa, razliko pa kadarkoli do 30 dni pred odhodom.

Cena vključuje
 • 5x namestitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom,
 • 3x namestitev v dvoposteljni sobi brez zajtrka,
 • 3-dnevni sup safari z lokalnim vodičem in z namestitvijo v bambusovih bungalovih z vsemi tremi obroki, vodo in sadjem v času safarija,
 • vstopnina v nacionalni park,
 • 2x enodnevni izlet z ladjico –
  v Krabiju in Phi Phiju,
 • vsi prevozi med letališči in lokacijami s kombijem,
 • priprava in vodenje programa supanja na različnih lokacijah s strani usposobljenega sup inštruktorja (Učitelj supanja 2),
 • posredovanje turistične agencije EJA d.o.o.
Cena ne vključuje
 • letalske karte iz Ljubljane ali Zagreba (informativna cena na dan 26.1.2018 je 511 EUR),
 • dva notranja leta z vključenimi 25 kg prtljage (cca 100 EUR za oba leta skupaj),
 • stroškov hrane in pijače,
 • vstopnin v templje,
 • stroška morebitnega prevoza s tuk tukom in dodatnih aktivnosti ob ogledu Bangkoka,
 • stroška morebitnih aktivnosti, ki si jih izbereš v prostem času,
 • stroškov nakupovanja in morebitnih napitnin,
 • agencijski stroški prijave – 15 EUR.
Opcijska doplačila
 • prevoz do letališča v Zagrebu – 40 EUR,
 • tečaj supanja – 60 EUR,
 • izposoja SUP opreme (12 dni) – 170 EUR,
 • doplačilo kilogramov na notranjem letu,
 • enaposteljna soba – pošlji povpraševanje,
 • zavarovanje z asistenco v tujini – priporočamo Zavarovalnico Sava,
 • celostno zavarovanje potovanja (pogoji).
Pogoji potovanja

Potovanje je posredovano v sodelovanju z EJA turistično agencijo, Letonjeva ulica 8, 2000 Maribor. Banana d.o.o., Podmilščakova ulica 46, 1000 Ljubljana, zagotavlja izvedbo supanja, tečajev supanja in izposojo sup opreme. Cena velja v primeru minimalno 8 prijavljenih. EJA si pridržuje pravico do spremembe cene zaradi sprememb v menjalniškem tečaju, sprememb v tarifah prevoznikov, ipd. ki vplivajo na ceno potovanja. Splošni pogoji poslovanja.

Že odštevamo!

 
 

Te sup potovanje zanima?

Tajska te bo očarala na mnoge načine., še posebej če nam dovoliš, da ti predstavimo njen manj komercialen obraz!

Letalske karte so najugodnejše do nekje 4 mesece pred potovanjem, zato se prijavi čim prej!

Izpolni obrazec spodaj in dobiš vso našo pozornost!