supanje-devino

Supanje do gradu na vrhu klifa

Devin je pravi biser severnega Jadrana. Zaradi težkega dostopa iz kopnega je ogled dveh gradov s SUPom odlična izbira! Veslali bomo pod mogočnimi pečinami, pod kamnitimi ostanki Castelvecchi-a in novega Devinskega gradu.

REZERVIRAJ SVOJ SUP
Supanje Duino

KATERI SUP PROGRAM NAJ IZBEREM?

SUP IZLET DO GRADU

Obala je polna skritih kotičkov, jam, skalnih polic in eksotičnih rastlin, voda pa je čista in primerna za poletno osvežitev! SUP izlet bomo kot vedno začeli z uvodom v supanje, štartali pri ribiški vasici Villaggio di Pescatore in nato pod mogočnimi pečinami veslali vse do čudovite skrite plaže pod gradom, kjer se bomo osvežili v čisti vodi. Če si želiš raziskati ta košček Jadrana, ki je od Slovenije oddaljen le slabih 30 min in si vikend popestriti z nepozabnim doživetjem na SUPu se nam pridruži!

Supanje pod Devinskim gradom
Supanje Duino

V vsakem primeru je supanje pod Devinskim gradom nepozabna izkušnja in ker to vemo tudi mi, imamo vedno s seboj GoPro kamero, tako da ti ni treba skrbeti, da boš ostal/a brez fotk.

 

supamo vsako tretjo soboto!

Do gradu bomo odsupali ob izbranih sobotah. V koledarčku spodaj preveri, katera od sobot, ti najbolj ustreza.

CENA

SUP izlet: 10 – 30 €

Za natančno ceno izberi datum in termin.

Supanje do gradu Duino

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Dobimo se 5 minut pred začetkom SUP izleta, in sicer v ribiški vasici Villaggio di pescatore, točne koordinate najdeš na google mapu.

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA

Kje lahko pustim svoje stvari?

Svoje stvari boš lahko za čas tečaja ali izleta pustil/a v Bananaway vozilu, ki bo parkiran pri ribiški vasici Villaggio di Pescatore.

Kaj naj oblečem?

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Poleti so priporočljive sicer majice z UV zaščito in hitro sušeče kopalne hlače, ki so raztegljive in zato izjemno udobne. Na supu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v natikačih oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na sup.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam želeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Kaj naj prinesem s sabo?

Vodo, kremo za zaščito pred soncem, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

Kdo bo vodil sup program?

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Se nam na supanju lahko pridruži vsak?

Edini pogoj za udeležbo na supanju je znanje plavanja. Sicer se naših tečajev in izletov lahko udeležiš v primeru, da imaš veliko izkušenj s supanjem ali prav nobenih.

Ali otroci lahko supajo?

Glede na vsebino programov bi otrokom bolj priporočali SUP izlete. Tečaji supanja so informativno izjemno bogati, SUP izleti pa zabavni.

Če je otrok starejši od 10 let, lahko supa na svoji deski. Mlajši otroci pa so zelo počasni in se hitro utrudijo, zato priporočamo, da sedijo na SUP deski svojih staršev ali našega inštruktorja.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato tečaje in SUP izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena tvojega tečaja ali SUP izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?
  • Osnovna predstavitev supanja;
  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven SUP program z usposobljenim SUP inštruktorjem;
  • 1,5–2 uri dolg SUP izlet;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi datum in se prijavi!

Prijaviš se tako, da:

1. izbereš datum, ki ti najbolj ustreza,
2. klikneš na gumb "book now" za prijavo 😉

Searching Availability...