stand up paddle tour maribor

Supanje v Mariboru

V Mariboru supamo na Lentu, sup izlet je je namenjen vsem, ki bi si njegovo okolico želeli pogledati iz druge perspektive, se ob tem zabavati in sprostiti po napornem tednu v službi.

Na  Lentu se lahko odpravite supat v okviru SUP izleta.

REZERVIRAJ SVOJ SUP

KATERI SUP PROGRAM NAJ IZBEREM?

SUP izlet

SUP izlet se izvaja na Lentu in je namenjen vsem, ki bi si njegovo okolico želeli pogledati iz druge perspektive, se ob tem zabavati in sprostiti po napornem dnevu v službi. Pogled na najstarejši predel mesta iz vode te bo začaral. Spremljale te bodo ženske, ki so jim sodili v Sodnem stolpu zaradi čarovništva. 

Stand up paddle boarding in Maribr Slovenia
Paddle boarding tour Maribor, Slovenia

Straž-mojster te bo opazoval iz srednjeveškega obzidja in Židovskega stolpa ob Sinagogi. Videl/a boš Vodni stolp, ki je služil kot obramba pred vpadi Turkov in od koder se, navzgor proti centru mesta, vije ena izmed najstarejših ulic – Usnjarska. To pa še ni vse… Če hočeš izvedeti še več, pridi z nami ☺

V vsakem primeru je supanje v Mariboru nepozabna izkušnja in ker to vemo tudi mi, imamo vedno s seboj GoPro kamero, tako da ti ni treba skrbeti, da boš ostal/a brez fotk.

Supanje Lent

supamo vsako drugo soboto!

V Mariboru supamo vsako drugo soboto. Razpisane termine si oglej spodaj v koledarju. 

CENA

  • SUP izlet: 10 – 25€

Za natančno ceno v koledarju izberi datum in termin.

 

Supanje na Lentu

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Za SUP IZLET se dobimo  10 minut pred začetkom sup izleta pri mariborskih Benetkah, Tam se sedaj nahaja »plavajoča« gostilna, Dravska vila, kjer si boš lahko po supanju oddahnil in okrepčal. Natančno lokacijo najdeš na zemljevidu.

 

PRIJAVI SE

Kot da gre za neko drugo reko

Čeprav sem se ob ideji supanja po Dravi že pripravila tudi na možnost neprostovoljnega zgodnje spomladanskega kopanja v Dravi, se to ni zgodilo. Z vsem spoštovanjem do reke Drave, ki se mi z brega zdi precej mogočna, je moja izkušnja s supa nekaj povsem drugačnega. Je presenetljivo mirna, počasi tekoča ter dovolj široka, da ti omogoča popoln odmik od mesta, pa čeprav si sredi njega. In še s pogledom na arhitekturno najlepši del Maribora - Lent.

REZERVIRAJ SVOJ SUP

POGOSTA VPRAŠANJA

Kje lahko pustim svoje stvari?

Svoje stvari boš lahko za čas tečaja ali izleta pustil/a v Bananaway vozilu, ki bo parkiran pri stari gostilni.

Kaj naj oblečem?

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Poleti so priporočljive sicer majice z UV zaščito in hitro sušeče kopalne hlače, ki so raztegljive in zato izjemno udobne. Na supu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v natikačih oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na sup.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam želeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Kaj naj prinesem s sabo?

Vodo, kremo za zaščito pred soncem, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

Kdo bo vodil sup program?

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Se nam na supanju lahko pridruži vsak?

Edini pogoj za udeležbo na supanju je znanje plavanja. Sicer se naših tečajev in izletov lahko udeležiš v primeru, da imaš veliko izkušenj s supanjem ali prav nobenih.

Ali otroci lahko supajo?

Če je otrok starejši od 10 let, lahko supa na svoji deski. Mlajši otroci pa so zelo počasni in se hitro utrudijo, zato priporočamo, da sedijo na SUP deski svojih staršev ali našega inštruktorja.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato tečaje in SUP izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena tvojega tečaja ali SUP izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?
  • Osnovna predstavitev supanja;
  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven SUP program z usposobljenim SUP inštruktorjem;
  • 1,5–2 uri dolg SUP izlet;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi datum in se prijavi!

Prijaviš se tako, da:

1. izbereš datum, ki ti najbolj ustreza,
2. klikneš na gumb "book now" za prijavo 😉

Searching Availability...