supanje_bled

Supanje na Bledu

Supanje na Bledu je vedno super odločitev - za tiste, ki želite hitro poletno osvežitev ob vodi in tiste, ki želite zraven poskusiti nekaj novega, oddati željo na Blejskem otočku, dnevu dodati malo aktivnosti in se po vrhu res zabavati.

REZERVIRAJ SVOJ SUP
Paddle-boarding Bled, Slovenia, Europe

KATERI SUP PROGRAM NAJ IZBEREM?

Kateri sup program izvajamo na bledu?

Po Blejskem jezeru se lahko odpravite supat v okviru SUP izleta.

SUP izlet je namenjen vsem, ki si želite Bled in njegovo okolico pogledati iz druge perspektive, se ob tem zabavati in sprostiti. Primeren je za vsakogar, četudi še nikoli nisi supal/a. Da bo začetek lažji, na začetku vsakega SUP izleta pripravimo kratko prestavitev supanja.

Have fun on lake Bled
Standup paddle boarding tour | lake Bled, Slovenia

Supanje po Blejskem jezeru je za vsakega nepozabna izkušnja in ker to vemo tudi mi, imamo vedno s seboj GoPro kamero, tako da ti ni treba skrbeti, da boš ostal/a brez fotk.

 

supamo prav vsak dan!

SUP izleti so planirani za čisto vsak dan (dopoldan in popoldan), izvedejo pa se v primeru da se prijavijo najmanj 3 osebe.

Termin izleta izberi v koledarčku na dnu strani. Se vidimo!

CENA

SUP izlet: 15 – 30€

Za natančno ceno izberi datum in termin.

Bled island SUP Bananaway

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Dobimo se 5 minut pred začetkom izleta v Mali Zaki. ( na parkirišču pred veslaškim centrom ) Po končanem izletu lahko dan preživite na plaži in se okrepčate v bližnji gostilni.

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA

Kje lahko pustim svoje stvari?

Svoje stvari boš lahko za čas izleta pustil/a v Bananaway vozilu, ki bo parkiran v Mali Zaki. Sicer pa bo vedno na plaži nekdo iz Bananaway ekipe, ki bo lahko popazil na tvoje stvari.

Kaj naj oblečem?

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Poleti so priporočljive sicer majice z UV zaščito in hitro sušeče kopalne hlače, ki so raztegljive in zato izjemno udobne. Na supu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v natikačih oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na sup.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam želeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Kaj naj prinesem s sabo?

Vodo, kremo za zaščito pred soncem, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

Kdo bo vodil sup program?

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Se nam na supanju lahko pridruži vsak?

Edini pogoj za udeležbo na supanju je znanje plavanja. Sicer se naših tečajev in izletov lahko udeležiš v primeru, da imaš veliko izkušenj s supanjem ali prav nobenih.

Ali otroci lahko supajo?

Če je otrok starejši od 10 let, lahko supa na svoji deski. Mlajši otroci pa so zelo počasni in se hitro utrudijo, zato priporočamo, da sedijo na SUP deski svojih staršev ali našega inštruktorja.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato tečaje in SUP izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena tvojega tečaja ali SUP izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?
  • Osnovna prestavitev supanja;
  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven SUP program z usposobljenim SUP inštruktorjem;
  • 1,5–2 uri dolg SUP izlet;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi datum in se prijavi!

Prijaviš se tako, da:

1. izbereš datum, ki ti najbolj ustreza,
2. klikneš na gumb "book now" za prijavo 😉

Searching Availability...