supanje-cerknisko-jezero

Supanje na cerkniškem jezeru

Največji čar supanja po Cerkniškem jezeru je v tem, da moraš ujeti čas, ko je supati sploh mogoče! Presihajoče jezero spreminja nivo vode in s tem tudi velikost naravnega poligona, ki ga lahko s supom raziskujemo.

REZERVIRAJ SVOJ SUP

KATERI SUP PROGRAM NAJ IZBEREM?

Po Cerkniškem jezeru se lahko odpravite supat v okviru SUP izleta.

SUP izlet je namenjen vsem, ki si želite drseti po mirni gladini jezera, med lokvanji in trsjem ter po poplavljenih poljih. Ob tem pa poslušati čudovite speve malih ptic in se prepuščali terapiji divjega naravnega parka. Primeren je za vsakogar, četudi še nikoli nisi supal/a. Da bo začetek lažji, na začetku vsakega SUP izleta pripravimo osnovno predstavitev supanja.

 

Paddling Cerknica lake
Supanje po Cerkniškem jezeru

Supanje po Cerkniškem jezeru je za vsakega nepozabna izkušnja in ker to vemo tudi mi, imamo vedno s seboj GoPro kamero, tako da ti ni treba skrbeti, da boš ostal/a brez fotk.

supamo ob zadostnem nivoju vode!

Na Cerkniškem jezeru lahko supamo samo v primeru zadostnega nivoja vode. Če bi rad/a spoznal samo srce presihajočega jezera, nas kontaktiraj, mi pa te bomo kontaktirali, ko bodo pogoji za izvedbo SUP izleta ustrezni.

CENA

  • Sup izlet : 15 € – 25€

Za natančno ceno izberi datum in termin.

 

Supanje na Cerkniškem jezeru

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Dobimo se 5 minut pred začetkom SUP izleta, in sicer pred jezerom (zemljevid).

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA

Kje lahko pustim svoje stvari?

Svoje stvari boš lahko za čas tečaja ali izleta pustil/a v Bananaway vozilu, ki bo parkiran pri jezeru.

Kaj naj oblečem?

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Poleti so priporočljive sicer majice z UV zaščito in hitro sušeče kopalne hlače, ki so raztegljive in zato izjemno udobne. Na supu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v natikačih oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na sup.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam želeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Kaj naj prinesem s sabo?

Vodo, kremo za zaščito pred soncem, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

Kdo bo vodil sup program?

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Se nam na supanju lahko pridruži vsak?

Edini pogoj za udeležbo na supanju je znanje plavanja. Sicer se naših tečajev in izletov lahko udeležiš v primeru, da imaš veliko izkušenj s supanjem ali prav nobenih.

Ali otroci lahko supajo?

Če je otrok starejši od 10 let, lahko supa na svoji deski. Mlajši otroci pa so zelo počasni in se hitro utrudijo, zato priporočamo, da sedijo na SUP deski svojih staršev ali našega inštruktorja.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato tečaje in SUP izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena tvojega tečaja ali SUP izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?
  • Osnovna predstavitev supanja;
  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven SUP program z usposobljenim SUP inštruktorjem;
  • 1,5–2 uri dolg SUP izlet;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi datum in se prijavi!

Če trenutno ni na voljo nobenega termina, nas kontaktiraj, mi pa te bomo kontaktirali, ko bodo pogoji za izvedbo SUP izleta ustrezni.

Searching Availability...