supanje_zbilje

Supanje po Zbiljskem jezeru

Ob besedi Zbilje vsi najprej pomislimo na popoldanski klepet in slastno sladoledno kupo. Tega ne želimo spreminjati, ti pa ponujamo možnost, da dan preživiš bolj aktivno in najprej narediš nekaj zase.

REZERVIRAJ SVOJ SUP

KATERI SUP PROGRAM NAJ IZBEREM?

Na Zbiljskem jezeru izvajamo dva zelo različna programa – začetni tečaj supanja in SUP izlet.

Začetni tečaj supanja ti priporočamo, če si med navdušenimi suparji, ki bi poskrbeli za svojo varnost ter o aktivnosti izvedeli prav vse. Več o tečaju lahko prebereš tukaj.

Tečaj supanja Zbilje
Sup izlet Zbilje

SUP izlet je namenjen vsem, ki si želite na SUPu raziskati Savo v smeri proti Mavčičam, se ob tem zabavati in sprostiti po napornem dnevu v službi. Primeren je za vsakogar, četudi še nikoli nisi supal/a. Da bo začetek lažji, na začetku vsakega SUP izleta pripravimo osnovno predstavitev supanja.

V vsakem primeru je supanje po Zbiljskem jezeru nepozabna izkušnja in ker to vemo tudi mi, imamo vedno s seboj GoPro kamero, tako da ti ni treba skrbeti, da boš ostal/a brez fotk.

Sup izlet Zbilje

supamo vsak torek in četrtek!

SUP izlete izvajamo vsak torek, tečaje supanja pa vsak četrtek. Termin tečaja ali SUP izleta izberi v koledarčku na dnu strani. Se vidimo! 😉

CENA

Začetni tečaj supanja: 50 - 60€
SUP izlet: 10 – 30€

Za natančno ceno izberi datum in termin.

Sup izlet Zbilje

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Vedno se dobimo 5 minut pred začetkom tečaja oziroma SUP izleta v kempu Dragočajna, in sicer kar tik ob reki Savi (zemljevid). Parkiraš lahko ali pri vhodu ali pa se zapelješ kar do reke Save, kjer se zbere cela ekipa. Kemp nam ponuja tudi garderobo in tople tuše, ki jih z veseljem lahko izkoristimo po vsakem SUPanju.

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA

Kje lahko pustim svoje stvari?

Svoje stvari boš lahko za čas tečaja ali izleta pustil/a v Bananaway vozilu, ki bo parkiran pri kempu Dragočajna.

Kaj naj oblečem?

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Poleti so priporočljive sicer majice z UV zaščito in hitro sušeče kopalne hlače, ki so raztegljive in zato izjemno udobne. Na supu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v natikačih oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na sup.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam želeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Kaj naj prinesem s sabo?

Vodo, kremo za zaščito pred soncem, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

Kdo bo vodil sup program?

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Se nam na supanju lahko pridruži vsak?

Edini pogoj za udeležbo na supanju je znanje plavanja. Sicer se naših tečajev in izletov lahko udeležiš v primeru, da imaš veliko izkušenj s supanjem ali prav nobenih.

Ali otroci lahko supajo?

Glede na vsebino programov bi otrokom bolj priporočali SUP izlete. Tečaji supanja so informativno izjemno bogati, SUP izleti pa zabavni.

Če je otrok starejši od 10 let, lahko supa na svoji deski. Mlajši otroci pa so zelo počasni in se hitro utrudijo, zato priporočamo, da sedijo na SUP deski svojih staršev ali našega inštruktorja.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato tečaje in SUP izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena tvojega tečaja ali SUP izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

Kaj je vključeno v ceno SUP tečaja?
  • 3 urno intenzivno izobraževanje z usposobljenim SUP inštruktorjem (program);
  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?
  • Osnovna prestavitev supanja;
  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven SUP program z usposobljenim SUP inštruktorjem;
  • 1,5–2 uri dolg SUP izlet;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi program, datum in se prijavi!

S klikom na gumb "Tečaj supanja" ali "SUP izlet" (desno od koledarja) se ti prikažejo različni možni termini. Prijaviš se tako, da:

1. izbereš program (tečaj supanja oz sup izlet),
2. izbereš datum, ki ti najbolj ustreza,
3. klikneš na gumb “book now” za prijavo. 😉

 

Searching Availability...