supanje-celje

Supanje na Šmartinskem jezeru

Šmartinsko jezero nam je všeč predvsem zaradi razgibanosti. Ko že misliš, da si priveslal/a na konec jezera, te za vogalom preseneti še en zaliv in ti ponudi nov razgled.

REZERVIRAJ SVOJ SUP
Šmartinsko jezero supanje

KATERI SUP PROGRAM NAJ IZBEREM?

Na Šmartinskem jezeru izvajamo dva zelo različna programa – začetni tečaj supanja in SUP izlet.

Začetni tečaj supanja ti priporočamo, če si med navdušenimi suparji, ki bi poskrbeli za svojo varnost ter o aktivnosti izvedeli prav vse. Več o tečaju lahko prebereš tukaj.

SUP izlet je namenjen vsem, ki si želite na SUPu raziskati Šmartinsko jezero, spoznati različne ekosisteme, se ob tem zabavati in sprostiti. Primeren je za vsakogar, četudi še nikoli nisi supal/a. Da bo začetek lažji, na začetku vsakega SUP izleta pripravimo kratko osnovno prestavitev supanja.

V vsakem primeru je supanje po Šmartinskem jezeru nepozabna izkušnja in ker to vemo tudi mi, imamo vedno s seboj GoPro kamero, tako da ti ni treba skrbeti, da boš ostal/a brez fotk.

Sup izlet Šmartinsko jezero

supamo vsako tretjo soboto!

Tečaje in SUP izlete izvajamo vsako tretjo soboto. Termin tečaja ali SUP izleta izberi v koledarčku na dnu strani. Se vidimo! 😉

CENA

Začetni tečaj supanja: 50 - 60€
Nadaljevalni tečaj supanja 100 - 100€
SUP izlet: 10 – 30€

Za natančno ceno izberi datum in termin.

Sup izlet šmartinsko jezero

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Dobimo se 5 minut pred začetkom tečaja oziroma SUP izleta v prijetnem kotičku za druženje – Brkati Som, kjer se boš po supanju lahko v prijetni senčki s pogledom na jezero, osvežil s svojo najljubšo pijačo in po želji izbral še kaj sladkega! Za koordinate klikni Google map!

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA

Kje lahko pustim svoje stvari?

Svoje stvari boš lahko za čas tečaja ali izleta pustil/a v Bananaway vozilu, ki bo parkiran pri Brkatem Somu.

Kaj naj oblečem?

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Poleti so priporočljive sicer majice z UV zaščito in hitro sušeče kopalne hlače, ki so raztegljive in zato izjemno udobne. Na supu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v natikačih oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na sup.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam želeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Kaj naj prinesem s sabo?

Vodo, kremo za zaščito pred soncem, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

Kdo bo vodil sup program?

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Se nam na supanju lahko pridruži vsak?

Edini pogoj za udeležbo na supanju je znanje plavanja. Sicer se naših tečajev in izletov lahko udeležiš v primeru, da imaš veliko izkušenj s supanjem ali prav nobenih.

Ali otroci lahko supajo?

Glede na vsebino programov bi otrokom bolj priporočali SUP izlete. Tečaji supanja so informativno izjemno bogati, SUP izleti pa zabavni.

Če je otrok starejši od 10 let, lahko supa na svoji deski. Mlajši otroci pa so zelo počasni in se hitro utrudijo, zato priporočamo, da sedijo na SUP deski svojih staršev ali našega inštruktorja.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato tečaje in SUP izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena tvojega tečaja ali SUP izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?
  • Osnovna prestavitev supanja;
  • SUP oprema (Red Paddle SUP deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven SUP program z usposobljenim SUP inštruktorjem;
  • 1,5–2 uri dolg SUP izlet;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
  • spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi datum in se prijavi!

Prijaviš se tako, da:

  1. izbereš datum, ki ti najbolj ustreza,
  2. klikneš na gumb “book now” za prijavo. 😉

Searching Availability...