Supanje SUP - Bananaway šola supanja specializirana trgovina s sup opremo

Supanje - SUP

Supanje je vodna aktivnost, ki zasvoji! Je celostna rekreacija, ki se povezuje z gibanjem na zraku, s sprostitvijo v naravi, z odkrivanjem novih krajev in druženjem z aktivnimi ljudmi. 

V nadaljevanju najdeš vse informacije o tečajih supanja, SUP destinacijah, nakupu in izposoji opreme, teambuildingih na supu ter uporabne napotke v naših blogih!

SVET SUPANJA

SUPAMO VSAK DAN!

Searching Availability...

ZAKAJ SUPER DRUŽENJE Z BANANAWAY?

SPREMLJAL TE BO INŠTRUKTOR Z ZNANJEM!

Ne zaupaj svoje prve izkušnje s supom komurkoli! Bananaway inštruktorji so mednarodno licencirani (ASI) in s svojimi večletnimi izkušnjami znajo poskrbeti za tvojo varnost!

Best summer activity
Foci Della Stella sup izlet z Bananaway

NAJVEČJA IZBIRA LOKACIJ!

Spoznaj Slovenijo skozi druge oči! Načrtuj sprostitev po napornem delavniku ali prijatelje preseneti z aktivnim vikendom! Izbiraš lahko kar med 16 lokacijami po celi Sloveniji!

ZANIMIVO IN ZABAVNO!

Ne pričakuj le standardnega sup izleta. Bananaway inštruktorji znajo sup izkušnjo tako dobro začiniti, da boš na supanje začel/a gledati s povsem drugimi očmi!

Supanje - zanimivo in zabavno
Piknik na supu s prijatelji

RAZŠIRI SVOJ KROG POZNANSTEV!

Na SUP izletih se družimo s samimi zabavnimi in aktivnimi ljudmi. Ker se jih veliko vrača in skupaj raziskujemo različne lokacije, lahko spleteš močnejše vezi!

V NEVARNOSTI SO TISTI, KI NE POMISLIJO NA NEVARNOST!

Supanje je lahko nevarno. - bolj kot si misliš! Na sup izletih bodo inštruktorji poskrbeli za tvojo varnost, v tečajih pa nazorno orišemo različne situacije, s katerimi boš znal/a poskrbeti za svojo varnost!

SKRIVNOST JE V TEHNIKI!

Supanje ni mahanje z veslom. Šele s pravilnim načinom veslanja spoznaš, kaj je bistvo supanja. Zato tečaj supanja absolutno priporočamo vsem začetnikom in tistim, ki ste na deski že stali.

IZLETI V NEZNANO!

Prijavi se v ekipo najbolj zagnanih raziskovalcev in obveščali te bomo o posebnih SUP odpravah, ki jih občasno organiziramo na skrbno izbrane destinacije.

Posebni sup izleti

Uporabne informacije iz našega bloga

Podari svoj čas, pozornost, druženje in dogodivščino!

Naroči darilni bon

darilno bon