Sup izlet foci dello Stella

Supanje v naravnem parku Foci dello Stella

Naraven park Foci dello Stella je skupek prepletenih kanalov, ki jih objema visoko trsje, čez katerega ne vidiš, zato nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim ovinkov.

Ob spremljavi razposajenih ptic bomo s supi drseli po mirni gladini, se ozirali za prometnimi znaki, dokler ne bomo odkrili majhnih slamnatih mostiščarskih hišk, ki nas bodo čisto prevzele. Verjemi, da se bo vsak zaljubil v svojo hiško. 🙂

REZERVIRAJ SVOJ SUP
Sup izlet Foci dello Stella

kateri sup program naj izberem?

SUP IZLET ZA VSAKEGA RAZISKOVALCA

Sup izlet ni zahteven, naredili bomo med 5 in 7 km, zato je primeren za vsakogar, ki je že kdaj supal.

Obala je zanimiva, zato ne premišljuj in spoznaj ta osupljiv delček Italijanske obale!

Foci Della Stella sup izlet z Bananaway

Naredili bomo "mini piknik" na supu in uživali v neokrnjeni naravi. Seveda bomo s seboj vzeli tudi GoPro kamero, tako da seveda dobiš foto spomine po izletu!

supamo vsako tretjo nedeljo

CENA

SUP izlet: 35€

Za natančno ceno izberi datum in termin.

KDAJ IN KJE SE DOBIMO?

Dobimo se 15 minut pred odhodom v Bananaway shopu za Bežigradom v Ljubljani, se naložimo v avto in odpeljemo proti naravnemu parku Foci dello Stella.

PRIJAVI SE

POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj naj oblečem?

Obleci se tako, da ti bo udobno - na primer kratko majico, kratke hlače in kopalke.

V poletnih mesecih ti bodo kopalke še kako prav prišle, saj bo osvežitev stran le en mali skok v vodo. Poleti so priporočljive sicer majice z UV zaščito in hitro sušeče kopalne hlače, ki so raztegljive in zato izjemno udobne. Na supu bomo veslali bosi, ti pa vseeno priporočamo, da prideš v natikačih oziroma kakšni drugi lahki obutvi, ki jo lahko daš na sup.

Spomladi in jeseni priporočamo kakšen pulover ali lahno jakno z dolgimi rokavi. Voda v tem obdobju je še hladna, zato ti priporočamo kratek neopren. Ne skrbi, posodimo ti ga brezplačno, le sporoči nam želeno velikost.

Verjetnost, da boš pristal/a v vodi je izjemno majhna (1%), ampak vseeno svetujemo, da s seboj prineseš kakšen rezerven kos oblačil in brisačo.

Kaj naj prinesem s sabo?

Vodo, kremo za zaščito pred soncem, rezervna oblačila, nasmeh in veliko pozitivne energije.

Kdo bo vodil sup program?

Tečaje in SUP izlete izvajamo usposobljeni inštruktorji z licenco Učitelj supanja 1 ali 2, nekateri inštruktorji pa imajo tudi mednarodno priznano ASI licenco (Academy of Surfing Instructors). Podajanje znanja kombiniramo z več letnimi izkušnjami in ga prilagodimo tvojemu tipu osebnosti, zato je učenje hitrejše.

Se nam na supanju lahko pridruži vsak?

Edini pogoj za udeležbo na supanju je znanje plavanja. Sicer se naših tečajev in izletov lahko udeležiš v primeru, da imaš veliko izkušenj s supanjem ali prav nobenih.

Ali otroci lahko supajo?

Če je otrok starejši od 12 let, lahko supa na svoji deski. Mlajši otroci pa so zelo počasni in se hitro utrudijo, zato priporočamo, da sedijo na sup deski svojih staršev ali našega inštruktorja.

Kaj se zgodi v primeru slabega vremena?

Varnost suparjev je vedno na prvem mestu. Zato sup izlete izvajamo v sončnem in oblačnem vremenu, ne pa v primeru močnega dežja in močnega vetra.

V primeru, da zaradi slabega vremena sup izleta ne moremo izvesti, bomo termin poskušali prestaviti na prvi možni termin, ki ti bo ustrezal. V skrajnem primeru ti bomo denar vrnili.

Kaj je vključeno v ceno SUP izleta?
  • Osnovna predstavitev supanja;
  • Supoprema (Red Paddle sup deska, veslo, varnostna vrvica);
  • zabaven sup program z usposobljenim sup inštruktorjem;
  • 2 uri dolg SUP izlet;
  • neopren, če ga želiš (predvsem poleti in jeseni);
    spomini, ki jih ujamemo z GoPro kamero.
darilni bon
NAROČI DARILNI BON

Izberi datum in se prijavi!

Prijaviš se tako, da:

1. izbereš datum, ki ti najbolj ustreza,
2. klikneš na gumb "book now" za prijavo 😉

Searching Availability...