Supanje za podjetja in skupine

Supanje za podjetja in skupine

Spomladno, zgodnje poletno in jesensko obdobje mnoga podjetja izkoristijo za pripravo poslovnih dogodkov v naravi, bodisi namenjenih neformalnemu druženju s pomembnimi poslovnimi partnerji ali kot priložnost za tesnejšo povezanost in motivacijo zaposlenih oz. ekip sodelavcev.

Popestrite poslovne dogodke v naravi s supanjem!

Na tovrstnih dogodkih je Bananaway ekipa tista, ki vam pomaga ustvariti aktivno in zanimivo doživetje. Da se nebi predajali le kulinaričnim užitkom, v sodelovanju z vami pripravimo športno obarvani program, ki se bo vašim partnerjem ali zaposlenim vtisnil v spomin in močno vplival na povezanost z vašo blagovno znamko ali podjetjem.

KAJ NAREDIMO?

Pri pripravi ter organizaciji dogodka sodelujemo z vašo ekipo in sugeriramo primerne lokacije ob vodi.

Skupaj pripravimo program, ki kot glavno aktivnost na vodi vpelje SUPanje (stand up paddle boarding), aktivnost, ki je primerna za vse starostne skupine in kondicijske pripravljenosti.

V okviru programa izpeljemo spoznavni tečaj supanja (uspešno učenje je zagotovljeno v največ 30 minutah), v nadaljevanju pa uživamo v raziskovanju okolice iz vodne perspektive in v primeru napredne skupine dodamo ekipne spretnostne igre. Prav tako zagotovimo več Slacklinov, ki so lahko odlično orodje za ekipne izzive ali preprosto urjenje v koncentraciji, stabilizaciji in ravnotežju.

Z vami so certificirani inštruktorji, ki znajo animirati vse udeležence ter obenem poskrbeti, da je učenje hitro in varno, aktivnosti pa zanimive.

TEAMBONDING NA XL SUPU?

Dodatna popestritev teambuildinga je lahko XL sup – velik sup, na katerem lahko stoji cca 8 -10 ljudi. Udeleženci morajo združiti moči in veslati usklajeno, saj se jim le tako uspe premakniti. XL SUP je med udeleženci odlično sprejet, saj prinaša nekaj zmede, veliko medsebojnega sodelovanja in mnogo smeha.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE!

V spodnjem obrazcu nam sporočite čim več o tem kakšen dogodek in za koga želite organizirati, da vam lahko hitro pripravimo predlog zanimivega dogodka s SUPanjem.