Fantovščina ali dekliščina na supu

Kako narediti predporočno zabavo, ki jo bodoči ženin oziroma nevesta ne bo nikoli pozabil/a? Vedno več organizatorjev fantovščin in dekliščin prisega na takšno zabavo, ki združuje aktivnost in nova doživetja.

Predporočna zabava na supih je zabaven in atraktiven način, da bodočega mladoporočenca oziroma mladoporočenko preverimo, ali je zrela za zakon. Je pa tudi najboljši način za povezovanje skupine. Ta “žur” bo vsem ostal v spominu za vedno.

FANTOVŠČINA NA SUPU

Postavi ženina pred velike preizkušnje: naj se postavi na glavo kar sredi Ljubljane, naj sredi Blejskega jezera preskoči 6 supov, lahko grete tudi na izlet z XL supom itd.

Izberi mu tudi posebno opravo. Gostili smo že slona, potapljača, princesko… Verjamemo, da nas boš ti znova presenetil z izvirno idejo najbolj “odpičene” oprave. 😄

DEKLIŠČINA NA SUPU

Naj bo to zadnje spogledovanje s fanti pod Zmajskim mostom, preden ženin nevesto dokončno odpelje.

Nič zato, če nevesta in njene družice še nikoli niso supale. Predno se dekliščina zares razvije, bomo prikazali osnove, potem pa sledi zabava na vodi.  Tekom sup izleta se bo nevesta lahko spopadla z različnimi ravnotežnimi izzivi in pri tem ne bo manjkalo smeha in zabave. Da pa bo dekliščina popolna, jo bomo presenetili z ohlajenim šampanjcem. 😉

Če si organizatorka dekliščine, se bomo s tabo pred dogodkom posvetovali in poskrbeli, da bo dekliščina narejena po meri neveste. Lahko je bolna nenavadnih izzivov ali bolj mirna. Najbolj pomembno na je, da se ima bodoča mladoporočenka enkratno in nepozabno.

KJE LAHKO POTEKAJO FANTOVŠČINE IN DEKLIŠČINE?

Ena bolj popularnih lokacij za izvedbo fantovščine ali dekliščine na supu je brez dvoma Ljubljanica. Vendar pa se veliko organizatorjev tovrstne zabave odloča tudi za idilično Blejsko jezero ali sanjski Most na Soči.

Seveda pa lahko supamo (skoraj) kjerkoli, kjer je voda, tako da le na plan z idejami. Nekaj jih lahko naješ tukaj.

Fantovščina na supu

organiziraj najboljšo predporočno zabavo!

Sporoči nam čim več informacij o tem, kakšno fantovščino ali dekliščino na supih si želiš organizirati, kdaj in kje bi potekala ter za kakšno število udeležencev jo planiraš, mi pa ti hitro pripravimo predlog.

[activecampaign form=81]