Sup izleti in sup potovanja

SUP IZLETI IN AKTIVNA POTOVANJA

Sup izleti in aktivna potovanja so oblika aktivnega in sproščujočega raziskovanja Slovenije in sveta. Bananaway ekipi se lahko pridružiš na najlepših oz. najbolj zanimivih sup destinacijah, kamor odpelje začetnike, izkušene suparje in vse ljudi, ki radi potujejo aktivno.

Bananaway spreminja suparje v samozavestne raziskovalce, ki znajo samostojno ustvarjati zanimive in varne sup (avan)ture in raziskovati svet na zelen, trajnosten način.

V koledarju najdeš vse razpisane par urne sup izlete, več-dnevne sup izlete ter aktivna potovanja na katere se lahko prijaviš hitro z le parimi kliki. Klikni na datum na koledarju da najdeš razpisane izlete na ta dan!

Searching Availability...

FILTRIRAJ IZLETE GLEDE NA IZKUŠNJE S SUPANJEM:

SUP IZLETI ZA ZAČETNIKE IN OBČASNE SUPARJE

Sup izleti za začetnike se izvajajo na zelo varnih lokacijah (jezerih in stoječih rekah) in te na poučno-zabaven način popeljejo v svet supanja. 2-3 urni programi so sestavljeni iz kratkega spoznavnega tečaja supanja, sup izleta na prelepi lokaciji, zabavnih sup iger na vodi ter nepozabnih utrinkov, ki jih posnamemo z GoPro kamero in ti jih pošljemo po izletu.

Ker se sup izleti izvajajo na najlepših lokacijah po Sloveniji, so zanimivi tudi za občasne suparje, torej aktivne ljudi, ki radi supajo, vendar nimajo svoje opreme, radi pa izletnikujejo v dobri družbi in neokrnjeni naravi.

Searching Availability...

SUP IZLETI ZA NAPREDKA ŽELJNE IN IZKUŠENE SUPARJE

Sup izleti za napredka željne so namenjeni suparjem, ki imajo lastno opremo, že nekaj osnovnih suparskih veščin, a se spogledujejo z daljšimi turami, z zahtevnejšimi lokacijami, ki jih ne poznajo, zato bi se na turo odpravili v spremstvu usposobljenih vodičev.

Večina sup izletov se izvaja na rekah v obliki spusta s supom iz ene vstopne točke  do druge. Vsak sup izlet je zastavljen tako, da supar pridobi novo znanje in izkušnje. Izberi lokacijo in se nam pridruži!

Searching Availability...


VEČ-DNEVNI SUP IZLETI IN POTOVANJA

Več-dnevni sup izleti so večinoma vikend izleti na zelo lepe suparske lokacije. Pričakuješ lahko veliko supanja, nekaj turistike in zelo dobro družbo, tako da se bo navaden vikend zdel kot teden dogajanj in doživetij - pravo vikend potovanje!

Sup potovanja so 5+ dnevni izleti in avanturistična potovanja, ki prepletajo supanje, trekinge in lokalne izkušnje, namenjeni so aktivnim ljudem oz. ljudem, ki imajo radi aktivna doživetja. Konkretni programi potovanj so opisani na straneh destinacij

Bananaway verjame, da je v vsakemu izmed nas je nekaj avanturista. Mogoče ga se nismo odkrili. Mogoče smo nanj pozabili. A Bananaway ti ga pomaga prebuditi in razviti. Dobrodošel/a med aktivnimi raziskovalci!

Searching Availability...

SUP IZLETI Z NAMENOM ČIŠČENJA REK

Sup izleti z namenom so čistilne akcije naših rek, ki se s supi izvajajo enkrat mesečno na lokacijah širom Slovenije. Izleti vodeni pod okriljem izkušenih inštruktorjev so brezplačni, točne datume ter lokacije akcij pa najdeš tukaj.

Searching Availability...

SUP POTOVANJA

Sup potovanja so avanturistična in aktivna potovanja, ki so namenjena tako suparjem kot aktivnim ljudem, ki se radi izognejo masivnemu turizmu, uberejo manj raziskano pot, cenijo male skupine 8 - 14 raziskovalcev in unikatna doživetja.

Bananaway sup potovanja so trajnostno zasnovana tako, da puščajo čim manjši klimatski odtis in hkrati pozitivno vplivajo na lokalno gospodarstvo.

Supanje, izlet Budimpešta
SUP izlet na Dunaj Devinski grad
Reka Mrežnica
Spust s supom od Novega Sada do Beograda
Skupina suparjev v kanjonu reke Zrmanje
Morski cigani potovanje Indonezija
Cala Goloritze Sardinija
Potovanje Madeira top
Supanje in jadranje na Jadranu
top-sup-destinacije - filipini
SUP potovanje Toskana Firence

LE NEKAJ OD MNOGIH IZKUŠENJ UDELEŽENCEV IZLETOV in potovanj

⭐⭐⭐⭐⭐

"Odlična organizacija SUP izletov. Udeležil sem se spusta po Kolpi v 2020 in 2021 ter še mnogih drugih in vedno smo se imeli odlično. Naučiš se ogromno o SUPanju...od veslanja, obratov, na kaj biti pozoren na vodi, kako premagovati ovire ter kar je glavno, imaš se lepo. Na vodi spoznaš najboljše ljudi!"

Gašper

⭐⭐⭐⭐⭐

"Prejšnji vikend sem se pridružila Bananaway na dvodnevnem spustu po Krki. Vzdušje je bilo res super! Dejan in Iris sta poskrbela za žar, imeli smo glasbo, sedeli ob reki... Pred spanjem smo nekateri šli še na nočno SUPanje ob polni luni. Fantastično!"

Vesna

⭐⭐⭐⭐⭐

"3 sezone nazaj sem kupil sup in po 1 letu skoraj obžaloval nakup/porabljen denar zaradi premalo uporabe. Vse se je spremenilo lani poleti, ko sem se z Bananaway udeležil 2-dnevne sup avanture po reki Kolpi. Prečudovita narava, vrhunska organizacija, sproščena a profesionalna ekipa (Bravo Iris, Bravo Dejan) in prijetno druženje so me takoj osvojili. Od takrat se redno udeležujem njihovih izletov…..kmalu gremo na letošnjo Kolpo😍 Sedaj obžalujem zgolj to, da ima dan samo 24 ur."

Aleš

KAKO IZGLEDAJO AKTIVNA POTOVANJA?

Sup potovanje Indonezija

Sup potovanje na Filipine

Sup potovanje na Tajsko

Sup & sail safari Kornati