Sup izleti in sup potovanja

Sup izleti in potovanja

Sup izleti in potovanja so oblika aktivnega in sproščujočega raziskovanja Slovenije in sveta. Banaway ekipi se lahko pridružiš na najlepših oz. najbolj zanimivih suparskih destinacijah, kamor odpelje tako začetnike kot izkušene suparje.

Bananaway spreminja suparje v samozavestne raziskovalce, ki iz vsake ture naredijo avanturo.

Si z nami? Pobrskaj med izleti in potovanji, ki so primerni za tvoje predznanje, se nam pridruži, izletnikuj, spoznavaj zanimive aktivne ljudi, se odklopi in zbiraj nepozabne spomine.

vse sup aktivnosti IZLETI ZA ZAČETNIKE IZLETI ZA NAPREDKA ŽELJNE IZLETI ZA SUP AVANTURISTE sup potovanja

Koledar vseh aktivnosti

SUP koledar prikazuje vse razpisane sup izlete in tečaje supanja. Klikni na datum in si rezerviraj izlet na lokaciji, ki se ti zdi zanimiva. 

SUP izlet na BON21: v kolikor bi sup izlet rad/a poplačal/a s turističnim bonom BON21, sledi naslednjemu postopku: 

  1. Rezerviraj izlet v spodnjem rezervacijskem sistemu.
  2. Pošlji izpolnjen obrazec na mail info@bananaway.si (POMEMBNO: izpolni le podatke pod številko 1 ali 2-5).
  3. V mail priloži fotokopijo osebnega dokumenta. 

SUP izlet bo potrjen šele takrat, ko prejmemo in obdelamo dokumente, ki jih zahteva vlada RS. 


Searching Availability…


SUP IZLETI ZA ZAČETNIKE IN OBČASNE SUPARJE

Sup izleti za začetnike se izvajajo na zelo varnih lokacijah (jezerih in stoječih rekah) in te na poučno-zabaven način popeljejo v svet supanja.

2-3 urni programi so sestavljeni iz kratkega spoznavnega tečaja supanja, sup izleta na prelepi lokaciji, zabavnih sup iger na vodi ter nepozabnih utrinkov, ki jih posnamemo z GoPro kamero in ti jih pošljemo po izletu.

Ker se sup izleti izvajajo na najlepših lokacijah po Sloveniji, so zanimivi tudi za občasne suparje, torej aktivne ljudi, ki radi supajo, vendar nimajo svoje opreme, radi pa izletnikujejo v dobri družbi in neokrnjeni naravi.


Searching Availability…


SUP IZLETI ZA NAPREDKA ŽELJNE SUPARJE

Sup izleti so namenjeni suparjem, ki imajo lastno opremo, že nekaj osnovnih suparskih veščin, a se spogledujejo z daljšimi turami, z zahtevnejšimi lokacijami, ki jih ne poznajo, zato bi se na turo odpravili v spremstvu usposobljenih vodičev.

Večina sup izletov se izvaja na rekah v obliki spusta s supom iz ene vstopne točke  do druge. Vsak sup izlet je zastavljen tako, da supar pridobi novo znanje in izkušnje. Izberi lokacijo in se nam pridruži!


Searching Availability…


SUP IZLETI ZA AVANTURISTE

Sup izleti za avanturiste so večdnevni podvigi, ki predvidevajo veliko supanja, dobro družbo, nočitev ob reki/jezeru in nepozabne spomine.

Bananaway verjame, da je v vsakemu izmed nas je nekaj avanturista. Mogoče ga se nismo odkrili. Mogoče smo nanj pozabili. A Bananaway ti ga pomaga prebuditi in razviti. Dobrodošel/a med aktivnimi raziskovalci!


Searching Availability…


posebni sup izleti

SUP ODDIHI IN POTOVANJA

Sup oddihi in potovanja so namenjena tako suparjem kot aktivnim ljudem, ki se radi izognejo masivnemu turizmu, uberejo manj raziskano pot, cenijo male skupine raziskovalcev in unikatna doživetja.

Bananaway sup potovanja so trajnostno zasnovana tako, da puščajo čim manjši klimatski odtis in hkrati pozitivno vplivajo na lokalno gospodarstvo. Svoj popotniški odtis izničujemo s sajenjem mangrovovega gozda na Madagaskarju, kamor tudi potujemo, saj so mangrovi 10x bolj učinkoviti v boju s Co2 kot druga drevesa in gradijo bogat ekosistem tako nad vodo kot pod njo in nam suparjem ponujajo enega najbolj zanimivih raziskovalnih poligonov.