Sup izleti in sup potovanja

Sup izleti in potovanja

Sup izleti in potovanja so oblika aktivnega in sproščujočega raziskovanja Slovenije in sveta. Banaway ekipi se lahko pridružiš na najlepših oz. najbolj zanimivih suparskih destinacijah, kamor odpelje tako začetnike kot izkušene suparje.

Bananaway spreminja suparje v samozavestne raziskovalce, ki znajo samostojno ustvarjati zanimive in varne sup (avan)ture in raziskovati svet na zelen, trajnosten način.

Si z nami? Takoj spodaj najdeš seznam aktualnih sup izletov, ki so namenjeni suparjem z različnim predhodnim znanjem, na dnu strani pa najdeš tudi sup potovanja, ki so namenjena tako začetnikom kot izkušenim suparjem.

Koledar vseh SUP IZLETOV IN TEČAJEV

SUP koledar prikazuje vse razpisane sup izlete in tečaje supanja. Klikni na datum in si rezerviraj izlet na lokaciji, ki se ti zdi zanimiva.

POIŠČI SUP IZLET, KI JE NAJBOLJ PRIMEREN ZA TVOJE IZKUŠNJE:

Sup izleti za začetnike se izvajajo na zelo varnih lokacijah (jezerih in stoječih rekah) in te na poučno-zabaven način popeljejo v svet supanja. 2-3 urni programi so sestavljeni iz kratkega spoznavnega tečaja supanja, sup izleta na prelepi lokaciji, zabavnih sup iger na vodi ter nepozabnih utrinkov, ki jih posnamemo z GoPro kamero in ti jih pošljemo po izletu. Ker se sup izleti izvajajo na najlepših lokacijah po Sloveniji, so zanimivi tudi za občasne suparje, torej aktivne ljudi, ki radi supajo, vendar nimajo svoje opreme, radi pa izletnikujejo v dobri družbi in neokrnjeni naravi.

Sup izleti so namenjeni suparjem, ki imajo lastno opremo, že nekaj osnovnih suparskih veščin, a se spogledujejo z daljšimi turami, z zahtevnejšimi lokacijami, ki jih ne poznajo, zato bi se na turo odpravili v spremstvu usposobljenih vodičev.

Večina sup izletov se izvaja na rekah v obliki spusta s supom iz ene vstopne točke  do druge. Vsak sup izlet je zastavljen tako, da supar pridobi novo znanje in izkušnje. Izberi lokacijo in se nam pridruži!

Sup izleti za avanturiste so večdnevni podvigi, ki predvidevajo veliko supanja, dobro družbo, nočitev ob reki/jezeru in nepozabne spomine. Bananaway verjame, da je v vsakemu izmed nas je nekaj avanturista. Mogoče ga se nismo odkrili. Mogoče smo nanj pozabili. A Bananaway ti ga pomaga prebuditi in razviti. Dobrodošel/a med aktivnimi raziskovalci!

Brezplačni sup izleti z namenom se izvajajo enkrat mesečno na lokacijah širom Slovenije. Točne datume ter lokacije predvidenih očiščevalnih akcij najdeš tukaj.

LE NEKAJ OD MNOGIH IZKUŠENJ UDELEŽENCEV IZLETOV

⭐⭐⭐⭐⭐

“Odlična organizacija SUP izletov. Udeležil sem se spusta po Kolpi v 2020 in 2021 ter še mnogih drugih in vedno smo se imeli odlično. Naučiš se ogromno o SUPanju…od veslanja, obratov, na kaj biti pozoren na vodi, kako premagovati ovire ter kar je glavno, imaš se lepo. Na vodi spoznaš najboljše ljudi!”

Gašper

⭐⭐⭐⭐⭐

“Prejšnji vikend sem se pridružila Bananaway na dvodnevnem spustu po Krki. Vzdušje je bilo res super! Dejan in Iris sta poskrbela za žar, imeli smo glasbo, sedeli ob reki… Pred spanjem smo nekateri šli še na nočno SUPanje ob polni luni. Fantastično!”

Vesna

⭐⭐⭐⭐⭐

“3 sezone nazaj sem kupil sup in po 1 letu skoraj obžaloval nakup/porabljen denar zaradi premalo uporabe. Vse se je spremenilo lani poleti, ko sem se z Bananaway udeležil 2-dnevne sup avanture po reki Kolpi. Prečudovita narava, vrhunska organizacija, sproščena a profesionalna ekipa (Bravo Iris, Bravo Dejan) in prijetno druženje so me takoj osvojili. Od takrat se redno udeležujem njihovih izletov…..kmalu gremo na letošnjo Kolpo😍 Sedaj obžalujem zgolj to, da ima dan samo 24 ur.”

Aleš

SUP POTOVANJA

Sup potovanja so namenjena tako suparjem kot aktivnim ljudem, ki se radi izognejo masivnemu turizmu, uberejo manj raziskano pot, cenijo male skupine raziskovalcev in unikatna doživetja.

Bananaway sup potovanja so trajnostno zasnovana tako, da puščajo čim manjši klimatski odtis in hkrati pozitivno vplivajo na lokalno gospodarstvo.

KAKO IZGEDAJO NAŠA SUP POTOVANJA?

Sup safari med otoki Sr. Jadrana

Sup potovanje na Filipine

Sup potovanje na Tajsko